Maskintestare till stor koncern i Skövde

Maskintestare till stor koncern i Skövde

Är du en driven person med tekniskt intresse och vill utvecklas i en internationell koncern? Vill du ha hela Europa som arbetsplats och trivs med att knyta nya kontakter?
Vi har tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som maskintestare hos vår kund kommer du ges möjlighet att ha hela Europa som arbetsplats och knyta nya kontakter. Du kommer att verifiera och testa utrustning till produktionsmaskiner och detta görs i största del ute hos kund, där du får en ordentlig utbildning på plats. Rutiner och dokument finns att följa samt underleverantörer som stöttar upp. Utrustningen testas live hos leverantörer innan den tas in i fabrik för att säkerställa kvalité och krav.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst YH-utbildning inom maskin, teknik, el eller automation
  • Har ett tekniskt intresse
  • Körkort B
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Högra utbildningsnivå
  • Kunskap i Java
Vi söker dig som är en serviceinriktad och driven person som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du vågar ta för dig, trivs med att resa i tjänsten samt förstår värdet av goda relationer och trivs med att knyta nya kontakter.
Du trivs både med att arbeta självständigt och i team, vi ser därför att du kan driva dig själv samt värdesätter kollegor och samarbete. Som person är du flexibel, utåtriktad och har ett stort tekniskt intresse.

Villkor

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Skövd. Resor ingår i tjänsten
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Kia Helmer
Telefon 0723 015510
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett konsultföretag mot en stor koncern i Skövde som erbjuder en spännande arbetsplats.
Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.