Mark & Anläggnings Projektör som vill ta nästa steg i karriären!

Mark & Anläggnings Projektör som vill ta nästa steg i karriären!

Är du i början på din karriär som uppdragsledare eller har jobbat något år, Vill du få chansen till bred kompetensutveckling och möjligheten att ständigt växa i din roll? Då kan detta vara jobbet för dig. ÅF Infrastructure söker just nu en uppdragsledare.

Dina arbetsuppgifter

Som uppdragsledare är du ytterst ansvarig för projekt av varierande storlek mellan 80-400 timmar, där du är närmsta kontaktperson ut mot kund. Du arbetar i tätt samarbete med andra kollegor på ÅF Infrastructure.

Arbetsuppgifter:
 • Projektering och handledning av projektörer
 • Styrning av projekt genom ett ledarskap grundat i god kommunikation både med kunden och den interna uppdragsorganisationen
 • Skriva tekniska beskrivningar för upphandling av entreprenad
 • Behjälplig när anbud ska skrivas
 • Bygga goda kundrelationer och hämta hem nya uppdrag till gruppen
 • Uppföljning av projekt och kundsamarbeten
Din profil

Skallkrav:
 • Relevant arbetslivserfarenhet inom projektering eller uppdragsledning
 • Svenska i tal och skrift
 • Erfarenhet av program som exempel Auto CAD civil 3D eller Novapoint.
Meriterande:
 • Relevant utbildning mot mark- och anläggning
 • Körkort B
Du är en person som är trygg med dig själv och känner att du kan ta egna möten med kunder. Vi ser att du är noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och vågar att fråga.
Du är utåtriktad och har lätt att skapa kontakt med nya människor. Du ska kunna ta egna initiativ, vara driven och social.

Villkor

Start: Januari 2020
Omfattning: Heltid, dagtid
Placering: Skövde
Lön: Enligt avtal

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 aug 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. ÅF Infrastructure skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förenas människor och teknik. Dem har sin bas i Europa för deras affärer och kunder finns över hela världen.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.