Konstruktör inom elektronik med stora utvecklingsmöjligheter!

Konstruktör inom elektronik med stora utvecklingsmöjligheter!

Är du i början på din karriär som elektronikkonstruktör eller har jobbat något år, Vill du få chansen till bred kompetensutveckling och möjligheten att ständigt växa i din roll? Då kan detta vara jobbet för dig. EUC söker just nu en elektronikkonstruktör. Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som elektronikkonstruktör hos vår kund kommer du att jobba i team tillsammans med erfarna kollegor men även självständigt arbete förekommer. I din roll som elektronikkonstruktör arbetar du hela vägen från specifikation till kompletta tillverkningsunderlag. För schemaritning och mönsterkortslayout använder vår kund företrädesvis Altium Designer. Du kommer arbeta i projektform, både inhouse men även ute hos kund. Då vår kund drivs av en ekonomisk förening har du ett varierande arbete och jobbar ofta med flera projekt åt gången.
EUC präglas av en miljö med hög kompetens och integritet, EUC är i ständig utveckling och har en stor bredd i sina projekt.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleexamen inom elektronik eller motsvarande
  • svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av effektelektronik eller fordonselektronik
Personliga egenskaper:
Du är en kreativ person som är lösningsfokuserad och ser möjligheter framför problem. Vi ser att du är noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Att du har ett intresse för utveckling samt att du har ett högt driv och kan ta egna initiativ. Som person är har du en analytiskförmåga och ett stort tekniskt intresse. Att kunna arbeta självständigt och kunna organisera och planera ditt arbete effektiv är en självklarhet.

Villkor

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Kvänum
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ElektronikUtvecklingsCenter (EUC) är ett gemensamt ägd utvecklingsavdelning för elektronik, programvara och mekanik som drivs i form av en ekonomisk förening. Företaget utvecklar elektronik, programvara och mekanik för medlemsföretagens produkter samt medverkar i planering och optimering av produktionsprocesser.

De finns med hela vägen från idéstadiet till produktionsplanering och serietillverkning och bistår medlemsföretagen i kontakterna med kontraktstillverkare/underleverantörer. De har kunder som Swegon, Tornum, Eurofine som de hjälper och ägs utav.

På kontoret i Kvänum sitter idag 7 personer.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.