Junior mjukvaruutvecklare till Skövde

Junior mjukvaruutvecklare till Skövde

Är du en driven person med ett genuint IT-intresse? Vill du bli en del av ett härligt team på ett expansivt företag? Vi har tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I dinna roll som mjukvaruutvecklare är du med och utvecklar den mjukvara som företaget säljer och arbetar med ute hos kund. Du kommer in i ett team med en blandning av seniora och juniora kollegor där det är högt i tak och bra tempo. Du får en tydlig introduktion och en fadder under första tiden. Du kommer främst arbeta i C++, C# och SQL.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning inom data/systemutveckling
  • Engelska i tal och skrift
  • Klara av en kreditbedömning utan anmärkningar
  • Klara ett utdrag ur belastningsregistret utan anmärkningar
  • Klara ett drogtest utan anmärkningar
Meriterande:
  • Ett finansiellt intresse
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom system för redovisning och ekonomi
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Skövde
Befatning: Heltid, tillsvidare
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund utvecklar en avancerad och heltäckande plattform för reskontratjänster, fakturaköp, inkasso samt konto- och kredithantering. Plattformen är enkel att implementera och underhålla samt går att anpassa helt efter kundernas unika behov.
På företagets kundlista finns några av de största och främsta företagen inom finansiella tjänster och e-handelslösningar i norra Europa, däribland Qliro, Komplett bank och Intrum.
"Men vi nöjer oss inte med det - nu är vi redo att erövra världen!"

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.