För dig som vill jobba med ekonomi i ett nystartat företag

För dig som vill jobba med ekonomi i ett nystartat företag

Vill du vara med i uppstarten av ett nytt företag samt vill arbeta med ekonomi? Trivs du i en nytänkande och digital miljö? I så fall är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har kunskap inom ekonomi och bokföring och som vill växa i takt med Ekonomimolnet samt vill utvecklas i deras nystartade verksamhet. Inledningsvis kommer tjänsten att vara på deltid med flexibla arbetstider, men du har möjlighet att växla upp i takt med att företaget växer. Vi ser gärna att du är i slutet av en ekonomiutbildning men har ambitioner att fortsätta resan med Ekonomimolnet. Du kommer till en början jobba hemifrån för att sedan ha placering i Mariestad.

I den här tjänsten kommer du att hjälpa Ekonomimolnets kunder med ekonomi och bokföring i en digital miljö. Allt från in, -och utbetalningar, löpande redovisning, lönehantering till rapporter och månadsbokslut. Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och förstår värdet av goda kundrelationer.

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildning inom ekonomi, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
- Fortnox

Inledningsvis är tjänsten på deltid, där du själv anpassar dina tider men i takt med att företaget växer ser vi att du tar nästa steg och växlar upp med verksamheten.

Som person är du noggrann, serviceinriktad samt kan ta egna initiativ. Du förstår även värdet av kundrelationer och är engagerad i ditt arbete.
Vi ser att du är en positiv och glad person som vill bidra och utvecklas på arbetsplatsen.

Villkor

Arbetstider: Dagtid med flexibilitet
Omfattning: Deltid
Placeringsort: Mariestad
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 nov 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ekonomimolnet är ett nystartat företag som hjälper kunder med deras ekonomi i en digital miljö. Allt för att vara nytänkande, effektivisera och göra ekonomin enklare. Företag får full koll på sin ekonomi med lite arbete, allt sker digitalt och automatiskt.

Mer om företaget hittar du på: https://ekonomimolnet.se/

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.