Applikationskonsult till snabbväxande företag inom fintech

Applikationskonsult till snabbväxande företag inom fintech

Är du bekväm med arbete i SQL och trivs med kundkontakt? Vill arbeta på ett företag inom fintech som i år prisades som Gasellföretag av DI? Då kan den här tjänsten vara för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som applikationskonsult kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att implementera och ge support i företagets programvaror hos kund. Du kommer även att få möjligheten att själv skapa unikt anpassade lösningar till kunder och därigenom ta ett större ansvar. Vid start får du genomgå en gedigen introduktionsperiod så att du kommer in i arbetet och får rätt förutsättningar för att lyckas.

Du kommer huvudsakligen att arbeta i SQL vilket därför förutsätter att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom området. Du kommer att arbeta både på kontoret och ute hos kunder och tillsammans med företagets andra projekt- och supportmedarbetare.

Din profil

För att trivas och passa in i rollen hos vår kund är du social och trivs med kundkontakt. Du är lösningsorienterad och trivs att arbeta i ett högt tempo på ett snabbväxande företag.

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning/YH-utbildning inom data/IT
  • SQL-kunskaper
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • Klara en kreditbedömning utan anmärkningar
  • Klara ett utdrag ur belastningsregistret utan anmärkningar
  • Klara ett drogtest utan anmärkningar
Meriterande:
  • Ett finansiellt intresse
  • Erfarenhet av C++ och C#
Villkor

Område: Skövde
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående, enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 dec 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget har funnits sedan 2008, har mer än fördubblat sin omsättning under de senaste fyra åren och blev i år klassat som Gasellföretag av Dagens Industri, det vill säga ett av Sveriges snabbast växande företag.

Företaget utvecklar en avancerad och heltäckande plattform för reskontratjänster, fakturaköp, inkasso samt konto- och kredithantering. Plattformen går att skräddarsy helt efter kundernas behov och är enkelt att implementera och underhålla. Bland kundregistret finns några av de största och främsta företagen inom finansiella tjänster och e-handelslösningar i norra Europa, däribland Qliro, Visma, SEB och Intrum.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.