Fastighetsingenjör till region väst

Fastighetsingenjör till region väst

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld. Nu söker vi dig som vill bli en del av vår teknikenhet!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som fastighetsingenjör med inriktning bygg kommer du att, utifrån ett projektorienterat arbetssätt, arbeta med underhållsåtgärder och reinvesteringar avseende byggnader och mark. Du genomför statusbesiktningar, fastighetsdokumentation och kostnadsanalyser inom ramen för vårt förvaltningsuppdrag. Du medverkar som kravställare vid upphandling av konsulter och entreprenörer. Arbetet sker i nära samarbete med övriga kollegor inom enheten men också med förvaltare och driftorganisationen som finns i regionen.

I arbetet ingår resor inom regionen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör alternativt har YH-utbildning eller gymnasieingenjörsexamen med kompletterande relevanta påbyggnadsutbildningar. Alternativt har du förvärvat förvaltningskompetens genom yrkeslivserfarenhet som vi bedömer likvärdigt. Du har erfarenhet av bygg- och/eller projektledning. Dina kunskaper i svenska i både tal som skrift är goda och du är van att använda datorn som arbetsverktyg.

Svenskt medborgarskap och körkort klass B är ett krav.

Personliga egenskaper
Du har lätt att ta till dig information och sortera och prioritera bland det som är relevant. Som person är du pålitlig och har hög integritet. Då arbetet ofta sker i samarbete med andra behöver du ha social kompetens och uppskatta teamarbete.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning vid Fortifikationsverket är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning vid myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Teknikchef Andreas Johansson, tfn 010-44 44 566 eller rekryteringsspecialist Maria Walde tfn 010-44 45 338.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter

Eric Bergman, Ledarna

Tommy Eriksson, SEKO

Karin Alm, SACO

Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 17 maj. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Mer info
Kontaktperson Teknikchef Andreas Johansson
Telefon 010-44 44 566
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.fortifikationsverket.se/
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!