Restaurangbiträde på deltid till restaurang Skänken Volvo, Skövde

Restaurangbiträde på deltid till restaurang Skänken Volvo, Skövde

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som restaurangbiträde!

Hitta din passion för mat
Som restaurangbiträde på restaurang Skänken kommer du att fördela dina arbetsuppgifter mellan råkosten, kassan, disken och matsalen. Exempel på arbetsuppgifter är bereda smörgåsar, råkost, starta upp och fylla på frukost- och lunchbufféerna, hjälpa gästen med upplysningar om utbudet, ta betalt i kassan, hjälpa till att hålla rent och städa i matsalen samt hjälpa köket med olika uppgifter.Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, 50% med arbetstid förlagd dagtid, måndag till fredag. Schemalagt kvällsarbete kan förekomma.


Varför ska du välja Fazer?

Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Som restaurangbiträde har du en unik möjlighet att hjälpa till att bygga vårt varumärke och utveckla vår nya tillväxtstrategi. Utöver det inspirerande arbetet och en stimulerande miljö erbjuder vi även ett antal attraktiva anställningsförmåner.

Vad bidrar du med till teamet?
Du är en glad person full av energi som vill vara med och skapa matupplevelser. Vi söker dig med bakgrund inom restaurang, café eller fastfood och ser gärna att du har ett sinne för exponering och dekorationer. För att vara lämplig i rollen som restaurangbiträde hos oss talar och skriver du flytande svenska.

Om restaurang Skänken
Fazer Food Services driver restaurangerna på Volvo i Skövde. Restaurang Skänken är belägen inom Volvo Power Train Skövde, där vi serverar cirka 250 lunch per dag måndag till fredag, men även frukost och middag. På våra restauranger arbetar vi efter Fazers värderingar: Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Christina Klang via mail christina.klang@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-04-22. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser