FMV söker mekaniker för växellåda/transmission

FMV söker mekaniker för växellåda/transmission

Har du några års erfarenhet som aggregatmekaniker? Har du även erfarenhet och kunskap om verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten? Är du allmänt teknikintresserad och tycker om att arbeta varierat? Då är detta en spännande utmaning för dig!

Vad kan vi erbjuda dig

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende, här får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Du kommer att tillhöra Markverkstad Skövde som är en sektion inom FSV Markverkstad med cirka 160 medarbetare.

Ditt arbete som mekaniker
Dina arbetsuppgifter som aggregatmekaniker kommer huvudsakligen bestå av renovering och översyn av transmissioner till Strv 121/122 och Strf 90 men även olika förekommande arbeten på Försvarsmaktens materiel och materielsystem. Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering och ombyggnad utifrån fastställda underlag.

Våra förväntningar på dig
Du har lägst fullgjord och avslutad två- eller treårigt gymnasium med inriktning verkstadsteknik, fordonsteknik, maskinteknik eller annan motsvarande utbildning/kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som av arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete som aggregatmekaniker inom liknande område samt har kunskaper inom transmission.

Det är önskvärt om du har erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten/FMV. Vi tror att du har kunskap och erfarenhet av motorprovning samt innehar truckkort. Det är bra om du har datorvana, med kunskaper i MS-Officepaketet främst Word och Excel.

Hos oss är det viktigt att du har en positiv attityd till arbetet och verksamheten. Vi söker dig som arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Som person är du strukturerad och gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vi söker dig som är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övriga krav
  • Körkort B och gärna högre behörighet.
  • Då arbete med härdplaster förekommer vid markverkstaden är det viktigt att du inte är allergisk mot härdplaster.
  • Skiftarbete kan förekomma
  • Arbetet medför även krav på resor och tjänstgöring på annan ort i tjänsten, såväl inrikes som utrikes.
Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Urban Svensson SEKO, Magnus Wikström OFR/O, Hans Perströmer SACO, Tony Svensson OFR/S. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV:s Växel).

Vid frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta Chef Jan Svensson, 073-442 84 36.

Tjänsten är placerad i Skövde. Sista ansökningsdag är 2018-07-13.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fmv.se
Sista ansökningsdag 13 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik - när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se