FMV söker en fordonsmekaniker till Skövde

FMV söker en fordonsmekaniker till Skövde

Har du flera års erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker? Är du självständig samtidigt som du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard? Har du körkort lägst klass B? Då är detta ett jobb för dig!


Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du kommer att tillhöra Markverkstaden i Skövde. Markverkstad Skövde är en enhet inom FSV Markverkstad med cirka 160 medarbetare, som bedriver verksamhet i Skövde.

FSV Markverkstad är en enhet inom FSV, som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning.


Ditt arbete som fordonsmekaniker

Som fordonsmekaniker kommer du huvudsakligen att arbeta med felsökning, reparation och underhåll av olika typer av fordon och dess system som används inom Försvarsmakten, till exempel patrullfordon, bandvagnar, tunga hjulfordon, terränghjulingar men även olika förekommande arbeten på försvarsmaktens materiel och materielsystem.

Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering och ombyggnad utifrån fastställda underlag.

Arbetet medför även krav på resor och tjänstgöring på annan ort i tjänsten, såväl inrikes som utrikes. Skift kan komma att tillämpas.

Våra förväntningar på dig
Vi söker dig som har lägst fullgjord och avslutad gymnasieutbildning med inriktning fordonsteknik eller annan motsvarande utbildning, eller kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker eller mekaniker inom liknande område. För denna tjänst krävs att du har körkortsbehörighet lägst B.

Då arbete med härdplaster förekommer vid markverkstaden är det viktigt att du inte är allergisk mot härdplaster.

Önskvärda meriter:
  • Erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten.
  • Högre körkortsbehörighet än klass B.
  • Erfarenhet av underhåll på tunga fordon.
  • AC kylutbildning med behörighet.
  • Truckkort.
  • Kännedom om Försvarsmakten.
  • Datorvana.
  • Kunskaper i Microsoft Officepaketet.
  • Vi arbetar för en jämnare könsfördelning och ser gärna kvinnliga sökanden.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. I ditt arbete som fordonsmekaniker är det viktigt att du kan planera, organisera och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du arbetar självständigt och är trygg, stabil och har självinsikt. Vidare gör du korrekta avvägningar och prioriteringar samtidigt som du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/ genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Hans Perströmer - SACO, Urban Svensson - SEKO, Magnus Wikström - OFR/O och Tony Svensson- OFR/S. Alla nås på telefon 08-782 40 00 (FMV:s Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Jan Åberg på telefon 0709-183781.

Sista ansökningsdag är 2018-06-29.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.fmv.se
Sista ansökningsdag 29 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik - när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se