FMV söker aggregatmekaniker med inriktning motorrenovering

FMV söker aggregatmekaniker med inriktning motorrenovering

Har du några års erfarenhet av arbete inom mekaniskt underhåll? Har du även erfarenhet och kunskap om verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten? Är du allmänt teknikintresserad och tycker om att arbeta varierat? Då är detta ett spännande jobb för dig!

Vad kan vi erbjuda dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Ditt arbete som aggregatmekaniker
Som aggregatmekaniker arbetar du huvudsakligen med renovering och underhåll av försvarsmaktens materiel och materielsystem, såsom motorer, växellådor, Axlar och Elverk. Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering och ombyggnad utifrån fastställda underlag.

Våra förväntningar på dig
Du har lägst fullgjord och avslutad två- eller treårigt gymnasium med inriktning verkstadsteknik, maskinteknik alternativt fordonsteknik eller motsvarande som av arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom mekaniskt underhåll/renovering av liknande område. Då arbete med härdplaster förekommer vid markverkstaden är det viktigt att Du inte är allergisk mot härdplaster. Skiftgång kan komma att tillämpas.

Vi ser gärna att du har:
  • Erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten/FMV
  • Truckkort
  • Körkortsbehörighet
  • Datorvana med kunskaper i MS-Officepaketet främst Word och Excel
  • Kunskap om förbrännings-motorer/Växellådor.
  • Allmän tekniskt kunnande och förståelse.
  • Kunskap att läsa/förstå ritningsunderlag.
Hos oss är det viktigt att du har en positiv attityd till arbetet och verksamheten. Vi söker dig som arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Som person är du strukturerad och gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vi söker dig som är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg.

Våra fackliga företrädare är SEKO - Urban Svensson, OFR/S - Magnus Andersson, OFR/O - Magnus Wikström och SACO - Hans Perströmer. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Vid frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta Joakim Nilsson på telefon 070-694 15 52.

Tjänsten är placerad i Skövde. Sista ansökningsdag är 2018-06-30.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fmv.se
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik - när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se