Skaraborgs regemente, P4 söker teknisk chef regemente

Skaraborgs regemente, P4 söker teknisk chef regemente

Är du en person med stort tekniskt kunnande och som har lätt att skapa kontakter? Vill du vara en del av ett team som arbetar mest i den digitala miljön, men också är redo att arbeta fysiskt när så krävs? I så fall har vi en plats till dig.

Regementsstabens understödsavdelning har till uppgift att leda regementets förnödenhetsförsörjning och tekniska tjänst. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att samordna regementets materielnyttjande mellan de olika verksamheterna t.ex. våra krigsförband, samt stödenheter. Understödsavdelningen följer upp materielens status och planerar underhållsåtgärder för regementet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda och samordna den tekniska tjänsten vid regementet.

Ansvarsområdet omfattar att långsiktigt planera det förebyggande underhållet såväl som att hantera uppkomna behov av avhjälpande underhåll. Övriga arbetsuppgifter inom området teknisk tjänst förekommer i varierande utsträckning exempelvis statuskontroller, uppföljning av tekniska ordrar och underlag för teknisk anpassning, driftstöd m.m.

Inför och under större övningar är du ansvarig i övningsledningen för planering och genomförande av teknisk tjänst (Förbandsövningsledare teknisk tjänst)

Du kommer utöver den tekniska tjänsten även att arbeta en del med förnödenhetsförsörjning och materielplanering.

Kvalifikationer
  • Teknisk officer OF 2-3/OR8
  • Erfarenhet som teknisk chef bataljon eller likvärdig befattning.
  • Erfarenhet av att arbeta i Excel, LIFT och PRIO.
  • B-körkort
Meriterande kvalifikationer
  • Arbetat i teknisk tjänst vid logistikenhet/teknisk avdelning (LogE/TekA)
  • C-körkort
Personliga egenskaper

Som teknisk chef regemente ser vi att du har hög arbetskapacitet och förmåga att arbeta självständigt samt ta egna initiativ. Du är positiv och har en mycket god analytisk förmåga. Ditt arbete vittnar om noggrannhet och struktur. Du har förmåga att snabbt sätta dig in i nya förutsättningar och arbetsuppgifter, arbeta både på kort och lång sikt.

Då tjänsten innebär kontakter både internt och externt bör du också ha förmågan att vidmakthålla och utveckla relationer. Du är flexibel och öppen för att arbeta handgripligt när så krävs.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Befattningen är placerad i regementsstaben på understödsavdelningen vid Skaraborgs regemente P4 i Skövde.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Örlkn Fredrik Herin tfn 070-309 31 72.

Vi kommer löpande att arbeta med urval och intervjuer.

Fackliga representanter
  • OFR/O Björn Sandén
  • OFR/S Leif Lindelöf
  • Seko Lola Ahlgren
  • SACO
Samtliga nås via vx 0500-46 50 00.

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-20.

Vi vill att din ansökan innehåller ett personligt brev och ett CV (i PDF-format).

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs regemente, P 4, är ett stort regemente med flera enheter och har sin huvudort i Skövde. Till regementet hör 2:a brigadstaben, 41:a och 42:a pansarbataljonerna, 1:a tungtransportkompaniet och ett brigadspaningskompani. Sommaren 2021 börjar vi också utbilda inom artilleri. Vi verkar på övningsfält från Älvdalen i norr till Remmene i söder och samverkar med andra organisationen och myndigheter för att låta Sverige vara i fred.

Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/p4

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, på hemmaplan såväl som runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 20 apr 2021 (3 dagar kvar)