Materielhandläggare LogS

Materielhandläggare LogS

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som materielhandläggare arbetar du med att se till att fordon och materiel på FM Logistik- och Motorskola (LogS) har en godkänd användarstatus. Din uppgift är att planera underhåll, grundtillsyn och teknisk modifiering så att det taktar med skolans kursverksamhet. Det blir också din uppgift att samverka med verkstad, kontrollverkstad och främre underhållsstöd för att utföra underhåll, besiktning och reparationer. Fordon och materiel följer du upp i system PRIO och LIFT.

Du kommer att genomföra vård av fordon såsom t.ex. minibuss, hjullastare, pickup och personbil samt utföra enklare reparationer.

Kvalifikationer

* B-körkort

Meriterande kvalifikationer
  • Tidigare erfarenhet från teknisk tjänst, verkstad eller motsvarande
  • C-CE körkort
  • Förarbevis på terrängfordon, fyrhjuling, truck och/eller hjullastare
  • God erfarenhet av datorstött arbete
  • God fordonsteknisk förståelse så att du kan utföra enklare reparationer
Personliga egenskaper

Vi ser att du är en person som gillar att ta ansvar, är strukturerad och initiativrik. Du har en god administrativ förmåga, har en god förmåga att arbeta självständigt och kan snabbt sätta dig in i nya förutsättningar. Du är positiv och har god samarbetsförmåga samt en god analytisk förmåga. Du är flexibel och öppen för att arbeta handgripligt när så krävs.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Tjänsten är en allmän visstidsanställning (ALVA) på heltid under två år. Individuell lönesättning tillämpas.

Befattningen är placerad på Adm-/Stödsektionen vid FM Logsitik- och Motorskola på Trängregementet i Skövde.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta sektionschef mj Anders Lundgren tfn 070-266 5215.

Fackliga representanter

Ulf Granlöf, SACO TrängR

Peter Danielsson, OFR/S

Jörgen Eliasson, OFR/O

Samtliga nås via vxl 0500-46 50 00.

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2019-04-22. Till ansökan bifogas CV (i PDF-format) och ett personligt brev.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Trängregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Vi utvecklar, utbildar och leder krigsförband inom logistik och sjukvård. Våra kompetenser är efterfrågade nationellt och vid internationella insatser. Trängregementets ambition är att vara ett av Europas ledande militära logistikcentra. På Trängregementet finns Försvarsmaktens Logistik- och Motorskola (LogS).

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info