Ledande Tekniker till Skövde

Ledande Tekniker till Skövde

Vill du vara med och driva utvecklingen av alla människors uppkoppling? Är du en naturlig ledare som gillar utmaningar och drivs av att ständigt lära dig nya saker och att skapa resultat? Då ska du söka tjänsten som ledande tekniker hos oss. Vi söker en erfaren tekniker till Communication Bygg Skövde.

Vårt affärsområde Communication erbjuder anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som tekniker, handleda teknikerteamet i Skövde och samverka med produktionsplanering. I din roll som ledande tekniker rapporterar du till verksamhetens teamchef.

Du ansvarar för gruppens produktion och samverkar i arbetsmiljö, kvalité- och miljöfrågor.

I din roll kommer du dagligen att vara delaktig i produktionen i våra pågående och nya projekt, för att säkerställa att vi når förväntade resultat, samt bidrar till gruppens kunskapsutveckling.

Du erbjuds en stimulerande arbetsplats där du tillsammans med dina medarbetare tar stort ansvar för verksamhetens resultat och utveckling.

Vem är du:
För att lyckas i rollen behöver du ha god kunskap inom fiberteknik och jobbat flera år som fibertekniker. Du ska kunna fungera som lärare och mentor till vår befintliga teknikerstyrka. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap, resultatansvar och kundvana. Flytande svenska och engelska i både tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Din personliga lämplighet är viktig för oss. Som person drivs du av att jobba i team och engagera medarbetare samt utveckla verksamheten. Du är handlingskraftig, prestigelös och trygg och du trivs i situationer där problemlösning är en naturlig del av jobbet. Du har ett modernt ledarskap och har förmåga att inspirera och motivera dina medarbetare. Du har en öppen syn på förändring med en god förmåga att skapa, förvalta och utveckla förtroendefulla relationer.

Viktigt att du trivs ute i vår verksamhet ihop med dina kollegor.

Ansökan och frågor
Sista ansökningsdag är 2019-03-31. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Teamchef Malin Magnusson, tfn: 072-570 95 93.

Välkommen med din ansökan !

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.eltelnetworks.com/sv/Svenska/
Sista ansökningsdag 31 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är teleoperatörer, elnätsägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar. Vi arbetar nära våra kunder genom en stark lokal närvaro och effektiva centrala funktioner. Det är Eltels 7 400 medarbetare, varav de flesta är engagerade i koncernens 300 kompetenta och specialiserade team, som är grunden till företagets framgångsrika verksamhet. Deras engagemang, erfarenhet och gedigna kunskaper är Eltels största tillgång – och en garanti för att skapa värde för våra för kunder och ägare. Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet – om du vill lära dig mer om oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2018 hade Eltel en omsättning på 1,2 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 7 400. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.