Eklunds bildelslager söker bildemontör/mekaniker

Eklunds bildelslager söker bildemontör/mekaniker

Tjänstebeskrivning

Gillar du att skruva och har ett genuint bilintresse så är detta tjänsten för dig! Eklunds Bildelslager söker en ny medarbetare till demonteringen.

Som medarbetare hos oss kommer du att demontera bilar på reservdelar som sedan lagerförs och säljs. Du kommer att vara en del av en arbetsgrupp om 16 personer. Arbetet utförs under dagtid.

Din anställning börjar hos Premier med goda chanser till en anställning hos hos Eklunds bildelslager i framtiden.

Kvalifikationer

För att kvalificera dig för denna tjänst har du en fordonsmekanisk utbildning i grunden. Meriterande är om du har erfarenhet av olika bilmärkesprogram samt reservdelskataloger. Vi ser gärna att du har truckkort samt förarbevis för lastmaskin.

Du som söker ska kunna arbeta självständigt men även stötta upp kollegor vid behov. Du är en problemlösare som har god verktygsvana. Vidare är du ordningsam, stresstålig och noggrann.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Sara Stenlund tel 072-7007838. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 6 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Sara Stenlund
Telefon 0727-007838
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eklunds Bildelslager är ett familjeföretag som funnits i över 70 år. Vi finns i Skövde och är idag bland de största bildemonteringarna i Sverige och har avtal med de flesta försäkringsbolag och köper därigenom in bilar för demontering. Vi arbetar med modern bildemontering & har stort fokus på återvinning. Vi demonterar ca 4000 bilar per år. Vi säljer begagnade originalbildelar till bilverkstäder i huvudsak.

Vi är idag 34 medarbetare. Vårt mål är att leverera bra, begagnade bildelar av rätt kvalitet och till rätt pris! Vi lägger stort fokus på miljö och har en god relation med myndigheter, kommun och övriga intressenter.