Grävmaskinist demontör

Grävmaskinist demontör

Vi söker en ny medarbetare till vår materialhanterare/grävmaskin samt i verkstaden. Arbetet består i att köra vår specialanpassade grävmaskin för återvinning samt arbeta i verkstaden med personbilar som ska demonteras. Vi arbetar främst med bilar av nyare årsmodeller. I din tjänst ser vi att du är flexibel och är öppen för flera arbetsuppgifter i vår verksamhet. Tjänsten innebär att du kommer arbeta halva din arbetstid med materialåtervinning och halva din arbetstid i verkstaden med förekommande arbetsuppgifter i verkstaden.

Vår materialåtervinnare finns att se i våra sociala medier, det är en specialanpassad Volvo EC160DL.

Du ska helst ha erfarenhet av liknande jobb som exempelvis grävmaskinist sedan tidigare. Vi arbetar mot tydliga mål i verksamheten.

Du kommer att vara en del av en arbetsgrupp om 16 personer. Arbetet utförs under dagtid.

Kvalifikationer

För att kvalificera dig för denna tjänst bör du ha erfarenhet av maskinkörning. Vi ser gärna att du har truckkort samt förarbevis för lastmaskin.

Du som söker ska kunna arbeta självständigt men även stötta upp kollegor vid behov. Du är en problemlösare som har god verktygs- & maskinvana. Vidare är du ordningsam, stresstålig och noggrann.

Krav
  • Erfaren maskinist samt kunnig inom fordonsmekanik
  • B-körkort
  • Du talar & kan läsa svenska

Meriterande
  • Truckkort
  • Erfarenhet av att köra hjullastare
  • CE-kort med erfarenhet, alternativt erfarenhet av bärgning

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning. Vi har kollektivavtal och är anslutna till IF Metalls Motorbranschavtal.

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 jan 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eklunds Bildelslager AB har erfarenhet av utveckling för effektiv bildemontering sedan bolagets start 1948. Vi har gjort en fantastisk resa från bilskrot till en modern anläggning för bildelsåtervinning.