Bilmekaniker/demontör

Bilmekaniker/demontör

Tjänstebeskrivning

Vi växer och får mer att göra, så nu söker vi fler demontörer och sanerare! Gillar du att skruva och har ett genuint bilintresse så är detta tjänsten för dig.

Som medarbetare hos oss kommer du att
sanera och demontera bilar på reservdelar som sedan lagerförs och säljs. Du kommer att vara en del av en arbetsgrupp om 15 personer. Arbetet utförs under dagtid.

En viktig del i arbetet är att bidra till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Kvalifikationer

För att kvalificera dig för denna tjänst ser vi gärna att du har en fordonsmekanisk utbildning i grunden. Du har god vana av att skruva och meka med bilar.

Du är praktiskt lagd, engagerad
och ansvarstagande och med ambition att utveckla både dig själv och din arbetsplats. Du värdesätter ett gott samarbete med kollegor. Som person är du effektiv och noggrann och motiveras av att se bra resultat i ditt arbete.

Du som söker ska kunna arbeta självständigt men även stötta upp kollegor vid behov. Du är en problemlösare och har god komponentkännedom.

Anställningsform & omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Skövde, tjänsten startar med en provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Mer info
Kontaktperson Dag
Telefon 0709263391
Email Mejla Dag
Område Skövde
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.eklunds.se
Sista ansökningsdag 15 jan 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eklunds Bildelslager är ett över 70 årgammalt familjeföretag.

Vi finns i Skövde och är idag den näst största bildemonteringen i Sverige. Vi har avtal med Länsförsäkringar i flera län, Folksam, ICA försäkring med flera, och köper inlösta fordon som vi sedan demonterar på delar och återvinner.

Vi demonterar ca 4000 bilar per år, allt från äldre bilar, men vanligast är att de är nyare och somliga ända upp till 2020 årsmodell. Vi säljer begagnade bildelar till bilverkstäder i huvudsak, men även privatpersoner köper våra delar i butik och på nätet. Vi har över 100.000 bildelar på lager, redo för leverans.

Vi är märkesdemonterare av Toyota och Lexus.

Vi är idag 34 medarbetare. Vårt mål är att leverera bra, begagnade bildelar av rätt kvalitet och till rätt pris! Vi lägger stort fokus på miljö och har en god relation med myndigheter, kommun och övriga intressenter.