Bilmekaniker / bildemontör

Bilmekaniker / bildemontör

Vi söker en:
DEMONTÖR
till vår demonteringsverkstad.

Du ska ha goda kunskaper inom bilbranschen, vilja jobba självständigt samt kunna jobba under tidvis stressiga förhållanden. Du ska ha god komponentkännedom både teoretiskt och praktiskt. Du är en problemlösare och har servicekänsla, du kan se utifrån kundens perspektiv. Du gillar att arbeta målinriktat och i team.
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom bilservicebranschen. De bilar vi demonterar är av framförallt nyare årsmodell.

Meriterande
Truckkort
Förarbevis lastmaskin

För mer information, kontakta:
Dag Eklund, 0500-599 211, 0709-26 33 91
Eller skicka din ansökan till
info@eklunds.se
Skicka gärna med ett CV.
Mer info
Kontaktperson Dag Eklund
Telefon 0709263391
Email Mejla Dag Eklund
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 apr (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eklunds Bildelslager i Skövde AB är ett familjeföretag sedan 1948. Här arbetar 33 härliga medarbetare som tillsammans driver en av Sveriges ledande och största bildemonteringar.

Vi har en av de modernaste anläggningarna i landet, och har även en speciellt utvecklad maskinpark avsedd för slutdemontering. Vi demonterar och återvinner ca 4000 fordon per år, de fordon vi köper in är inlösta försäkringsbilar vilket gör att vi demonterar framförallt nyare fordon. Vi har avtal och köper in bilar från de stora försäkringsbolagen såsom Länsförsäkringar (Skaraborg, Jönköping och Göteborg & Bohuslän), Folksam och Ica Försäkring.

Vi jobbar aktivt med värdegrunder och vår arbetsmiljö.
Vi är just nu inne i ett mycket expansivt skede och söker fler demontörer! Du är varmt välkommen med din ansökan, vi ser gärna kvinnliga sökanden.