Däckbytare för kommande däcksäsong!

Däckbytare för kommande däcksäsong!

Är du fordonsintresserad och vill utvecklas inom däck och kundkontakt? Nu söker vi ett antal däckmontörer som kan vara med och lösa kommande säsongs däckbyten!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta inom verkstad med att ta emot kunder och deras personbilar för att byta från sommar till vinterdäck. Tvättning och inlagring av däck kommer också att vara en stor del av dina arbetssysslor.
Arbetet är fysiskt krävande och du arbetar ofta i högt tempo. Detta är ett yrke som passar dig som är villig att hugga i, gillar lagarbete och tycker om mötet med kunden.

Arbetstiderna är varierande med start i oktober och du kommer att jobba i en grupp med andra däckbytare.

Din profil

Du trivs med att jobba i grupp och är inte rädd för att ta i där det behövs samt att hålla hög service och en god kundkontakt för att uppnå högsta kundnöjdheten. Vidare är du en noggrann och ansvarsfull person. Vi ser gärna att du har ett intresse för fordon och har kunskap om hur man utför ett däckskifte. Har du gått en teknik/fordonsorienterad linje är det högst meriterande men inget krav. Meriterande är tidigare erfarenhet av däckmontage, montering och balansering.

Vi ser gärna att du:
  • Har god fysik
  • Är pålitlig och ansvarsfull
  • Driven och tar egna initiativ
  • Servicemedveten
  • Positiv och lätt för att samarbeta med andra människor.
Krav:
Svenska i tal och skrift
B-körkort

Rekrytering sker löpande så ansök direkt!
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.