ENERCON i Skara söker Servicetekniker

ENERCON i Skara söker Servicetekniker

Om kunden
Vill du arbeta med tekniskt underhåll och samtidigt tillhöra en framgångsrik och världsledande vindkraftsaktör inom energibranschen? Då kan detta vara möjligheten för dig! Enercon Energy Converter AB söker servicetekniker med elektrisk kompetens med placering i Skara. Du ansluter till ett kompetent och trevligt team och kommer in i en väldigt spännande fas i bolaget där vindkraften har kraftig medgång i Sverige.

Jorden har i det närmaste obegränsade resurser av sol, vind och vatten. Det är en av vår tids viktigaste uppgifter att ta till vara dessa resurser i stor skala och Enercon antagit denna utmaning. Enercon är ett av de ledande vindkraftsföretagen i världen. Motiverad personal och kunder har bidragit till Enercons globala framgång med produktionsanläggningar på tre kontinenter och marknadsrepresentation i 36 länder. I Malmö finns Enercons svenska huvudkontor.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten som servicetekniker på Enercon kommer du tillsammans med dina kollegor att utföra förebyggande- och avhjälpande underhåll på Enercons vindkraftverk i Skara med omnejd. Arbetet sker ute i fält i varierande väderförhållanden och innefattar planerat underhåll och akut felavhjälpning på Enercons vindkraftverk. I tjänsten krävs även administrativt arbete i form av sökning i system och rapportering

Utbildning
Slutfört gymnasium är ett krav (elprogrammet eller motsvarande ). Du behärskar Office-paketet obehindrat, ytterligare IT-kompetenser i SAP och generellt goda datorkunskaper är meriterande

Erfarenhet
Vi tror att du har några års erfarenhet av service- och underhållsarbete. Har du dessutom erfarenhet från industri och arbete med elektriskt underhåll samt felavhjälpning på maskiner är det en fördel.

Personliga kvalifikationer
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska.
  • God fysik och förmåga att arbeta på höga höjder.
  • Arbetstiden är 07.00-15.45 samt beredskap ca en gång per månad. Viss flexibilitet krävs kring arbetstider då en del dagar kan bli längre än planerat.
  • B- körkort
För Enercon är det viktigt att du som person har en hög problemlösningsförmåga, servicekänsla samt flexibilitet. Du är självgående, har mycket god samarbetsförmåga, hög ansvarskänsla och brinner för att arbeta med människor och teknik

Ansökan
Sök redan idag då tjänsten kan tillsätts löpande.

Enercon arbetar för ökad mångfald på sina arbetsplatser och välkomnar därför gärna kvinnliga sökande och sökande med annan etnisk bakgrund än svensk.

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Kontaktperson Victor Gustafsson
Telefon 0767819102
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 18 feb 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.