ELON Thorsells Vitvaror söker kyltekniker

ELON Thorsells Vitvaror söker kyltekniker

Tjänstebeskrivning

ELON Thorsells Vitvaror söker en kyltekniker med fokus på luftvärmepumpar.

Som kyltekniker kommer du huvudsakligen arbeta med service, underhåll och nyinstallationer av luftvärmepumpar mot både företag och privatpersoner. Du kommer själv organisera dina dagar och arbetar med frihet under ansvar. Arbete med andra vitvaror och hushållsprodukter kan även förekomma. I viss utsträckning kommer du även sköta försäljning av reservdelar och tillbehör.

Arbetet utförs på dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av installation inom kyl & el. Är du i grunden utbildad inom el är det meriterande. Kylcertifikat och B-körkort är krav, även att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Som person är du prestigelös och flexibel. Du är driven och du tar ansvar för att driva ditt arbete framåt samt tar ansvar för att göra ett mer än bra jobb hos kunden. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en god social kompetens samt en känsla för service då du kommer ha mycket kundkontakt i din roll.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du vara med på en resa mot utveckling i ett mindre gäng. Vi alla arbetar för varandra mot gemensamma mål. För oss är det viktigt att arbetsmiljön är god och att man trivs på sin arbetsplats.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Stefan Larsson tel 072-5133900. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 30/4. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Stefan Larsson
Telefon 0725-133900
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ELON Thorsells Vitvaror erbjuder ett stort sortiment av vitvaror och luftvärmepumpar från många kända varumärken. Vi arbetar med hög servicenivå och kunnig personal som hjälper dig att hitta rätt bland våra produkter. Tack vare vårt centrallager kan vi på en stor del av vårt sortiment garantera leverans inom tre dagar på det vi inte har hemma i butik.

Vi levererar och installerar med egen personal i hela Skaraborg och vi finns alltid nära till hands om något krånglar.