Säljchef Eko Skövde

Säljchef Eko Skövde

Som säljchef på Eko bidrar du till unika shoppingupplevelser för våra kunder! Här kan du arbeta med bla Kläder, Blommor, Godis, Lek, Inredning, trädgård & Julmarknad.

HÖSTEN 2021 ÖPPNAR VI EKO I SKÖVDE!

NU SÖKER VI DIG SOM VILL VARA MED REDAN FRÅN STARTEN. VI SÖKER LEDARE MED PASSION FÖR BUTIKSFÖRSÄLJNING OCH SOM HAR FÖRMÅGA OCH ENGAGEMANG ATT GÖRA SHOPPINGEN TILL EN GLÄDJEFULL UPPLEVELSE FÖR VÅRA KUNDER!

I vår butik kommer 4 säljchefer dela på ansvaret för varuflödet. Allt från beställning till försäljning och reklamation hamnar på säljchefens bord. För att trivas bör du ha en bred erfarenhet av försäljning och gilla att det är ett högt tempo som kräver förmågan att prioritera och planera. Bra rutiner och god ordning är förutsättningar för att lyckas väl.

Som säljchef rapporterar du direkt till butikschefen och ingår i butikens ledningsgrupp.

Ledarskapet som säljchef är operativt och det är i driften, i vardagen som du kommer göra skillnad. Du bidrar till att uppnå våra mål genom att skapa förutsättningar för dina medarbetare på avdelningen. Arbetsledning ingår i tjänsten.

Våra säljområden:
  • Säsong ( trädgård, jul )
  • Hem ( kök, inredning, mm)
  • Dagligvaror ( Finkem, grovkem, godis, dricka)
  • Kläder & Leksaker
Att ha kunden i fokus är en självklarhet för oss på Eko så därför är det viktigt för oss att du gillar att bidra till unika shoppingupplevelser.

Vi söker medarbetare som har branscherfarenhet från större butik/ varuhus. Det är ett krav att ha minst 5 års dokumenterad erfarenhet från branschen, med goda referenser. Tidigare erfarenhet i ledande befattning är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi har öppet 9-20 alla dagar. Kvällar och helger ingår i arbetet.
DIN ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan senast den 25/4 2021

Tjänsten avser heltid, tillsvidaretjänst som börjar med 6 månaders provanställning. Tillträde i September 2021

Vi tillämpar löpande urval, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bergendahls.se
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett av Sveriges största detaljhandelsföretag och hos oss kan du
arbeta med dagligvaror (på City Gross eller EKO), mode (på Glitter) eller heminredning (på Granit eller Duka) antingen i butik eller i någon av våra stödfunktioner som t ex design/sortiment, inköp eller administration i Sverige eller utomlands.

Bergendahls är ett decentraliserat företag där vi styr med värderingar och mycket grundläggande policies. Vi vill stimulera självständighet och entreprenörsskap, varför varje affärsområde själv anpassar sin verksamhet till det som bäst stimulerar deras affärer och medarbetare, men alltid med våra värderingar som en stabil grund.