Engagerad SPA-lärare

Engagerad SPA-lärare

Vi Vi söker en SPA-lärare på 50% som vill vara en del av teamet på Drottning Blankas Gymnasieskola! Det är viktigt för mig att det går bra för dig!

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av undervisning i kurser Hantverksprogrammet inrikting HUD. Utöver undervisning i olika kurser kommer du ha uppgifter som bland annat innefattar mentorskap. En stor del av dina arbetsuppgifter kommer även innefatta besök och uppföljningar av elevernas APL-platser.

Som person har du ett starkt eget driv och är ansvarstagande i din roll. Samarbete kommer naturligt för dig och du ser det som en självklarhet att vara en lagspelare gentemot dina kollegor där ni jobbar tillsammans för att skapa en sambedömning i de kurser ni undervisar gemensamt.För dig kommer det naturligt att ha god kommunikation med APL-platsernas handledare och din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera elever kommer vara någonting vi värderar högt.

Då denna tjänst kräver att du har förmågan att skapa goda relationer med arbetskollegor och elever samt deras vårdnadshavare kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Din Bakgrund

Vi söker en behörig hantverkslärare eller likande erfarenheter.

Tillträdesdag 4/11 2019

Placeringsort Skövde

Anställningsform Visstidsanställning

Sista ansökningsdag 1/11 2019
vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Catarina Higgins 0727/341999

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om Drottning Blankas gymnasieskola

Drottning Blankas Gymnasieskola ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.academedia.se.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Drottning Blankas Gymnasieskola startade sin verksamhet 1996 och har idag 25 skolor på 21 orter runt om i Sverige. Vi bedriver utbildning inom såväl praktiskt inriktade som teoretiska gymnasieprogram, alla med utrymme för högskolebehörighet. Våra skolor fokuserar på vikten av det mänskliga mötet och förstår innebörden av engagemang på såväl det personliga planet som i mycket större sammanhang. Du kan läsa mer om oss på www.dbgy.se.