Colorama söker Proffssäljare till Skövde

Colorama söker Proffssäljare till Skövde

Tjänstebeskrivning

Är du en säljande kraft som är duktig på att bygga relationer? Vill du vara med och utveckla den lokala försäljningen mot våra proffskunder? Har du dessutom ett brinnande intresse för färg, tapet, golv samt kakel/klinkers, då kan det vara dig vi söker!

Som proffssäljare är du ansiktet utåt mot kunderna. Du kommer framförallt arbete mot våra proffskunder, både befintliga och nya kunder. Du kommer ha personliga möten i både butik och ute hos kund. Som proffssäljare arbetar du bland annat med offerter, ordermottagning, teknisk support, inköp och varuhantering.

Du utgår ifrån butiken i Skövde och kommer jobba efter schema på vardagar och helger.

Kvalifikationer

Du som söker har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och har erfarenhet av försäljning. Har du branschkunskap är det meriterande. Du är bra på att skapa långsiktiga relationer och sätter kundens bästa i fokus. Som person är du ordningsam, driven, har hög arbetsmoral och initiativförmåga. Du är social, kommunikativ och servicefokuserad. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du är självgående, trivs att jobba operativt och kan hantera ett högt tempo. B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett spännande arbete i ett växande företag. Vi är ett härligt team som tycker det ska vara roligt att gå till jobbet. Då det är korta led inom organisationen finns det stora möjligheter till att påverka. Som proffssäljare har du ett utvecklande och omväxlande jobb, ingen dag är den andra lik!

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Magnus Fagerberg tel 0707-858637. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 25 November. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 25 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Colorama är Sveriges största färgfackhandelskedja med fokus på kvalitet, service och expertis i stora som små projekt för hemmet. Butikerna har ett brett sortiment och trevlig och serviceinriktad personal som gör sitt yttersta för att hjälpa våra kunder med inspiration och tips och råd för det bästa resultatet. Directgruppens butiker är anslutna till Colorama och du hittar våra butiker i Vara, Skövde, Falköping, Landskrona och Herrljunga.