Värdeskapande säljare sökes till Dialect

Värdeskapande säljare sökes till Dialect

Dialect är Sveriges ledande partner inom smarta digitaliserade lösningar och levererar samt marknadsför digitala lösningar till företag genom direktförsäljning. Hos oss i Skövde finns bred kunskap inom alla våra affärsområden så som egen utvecklingsavdelning, affärssystemskonsulter, It-konsulter, elektriker, och en rikstäckande supportavdelning. Vi levererar IT- och telefonilösningar till företag och ser till att allt kan fungera ihop - oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vägledande kunskap erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster. Vi drivs alla av att ha nöjda kunder och att utveckla vår arbetsplats framåt.

Dialect bildades i augusti 1995 under gemensamt varumärke och är idag en franchisekedja med 250 anställda.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som med egen styrka och engagemang driver affärer och har förmågan att visionärt och strategiskt planera din försäljning från start till mål. Du ska kombinera en hög aktivitetsnivå med kvalitativt kundbemötande i alla led. Du drivs av att göra affärer och prospektering samt nykundsbearbetning är något som faller sig naturligt i din vardag. Till din hjälp har du intern administrativ stöttning så att du kan fokusera på att driva värdeskapande försäljningsarbete.

Profil

För att lyckas behöver du en grundläggande förståelse för företagsekonomi och ett företags olika affärsprocesser såsom order, lager och inköpsflöden. Detta för att enkelt se och identifiera värdeskapande åtgärder för kunderna. Du bör också ha ett tekniskt intresse över snittet samt vara bekväm i att tala och redogöra för hur IT påverkar ett företags vardag.

Är du pigg, högpresterande, orädd, med ett fräscht sinne för affärer och försäljning har du goda förutsättningar att lyckas i denna roll då vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tidigare relevant erfarenhet. Goda kunskaper i svenska och engelska ser vi dock som ett krav.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129 eller monika.p.m@onepartnergroup.se. Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 sept 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se