Säljare

Säljare

Är du en relationsskapande, affärsmässig säljare med servicekänsla ända ut i fingerspetsarna? Vi söker dig som vill vara med på Dannebackens redan framgångsrika tillväxtresa! Sedan vår senaste rekrytering med SalesOnly 2015 så har vi på snudd 3 dubblat vår omsättning, så nu vill vi växa ytterligare.

Som säljare hos oss kommer du rikta dig mot nya kunder främst i trestadsregionen (Vänersborg, Trollhättan och Uddevalla) och i Göteborg. Du utgår från vårt huvudkontor i Trollhättan, eller från vårt kontor i Skövde eller Göteborg.

Du kommer att självständigt arbeta mot uppsatt budget och ha stor frihet i hur du vill bedriva din försäljning så länge kunderna har Dannebacken top of mind och det generar resultat.

Vi erbjuder dig
  • Möjligheten att representera ett välrenommerat företag som är välkänt i Västra Götaland för sin goda kvalitet och service
  • Chansen att påverka och komma med input kring hur vi ska fortsätta utvecklas
  • En nyckelroll i vår för försäljningsorganisation
  • Ett öppet arbetsklimat där det är högt i tak och där nya idéer välkomnas
Vi söker dig som
  • Har arbetat med uppsökande tjänsteförsäljning b2b i minst ett par år
  • Är entreprenöriell och som inte är rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs
  • Har ett säljdriv utöver det vanliga som älskar att vara ute på fältet och göra affärer
  • Är en social kameleont som har förmåga att möta olika typer av människor i varierande befattningar
  • Har B-körkort
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Kristin Axelsson. Urval, kandidatdialoger och intervjuer sker löpande- varmt välkommen med din ansökan. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att slå Kristin en signal eller skicka ett text på 076-000 18 89, eller via mail: kristin.axelsson@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Dannebacken Service AB är ett företag i Västra Götaland som utför allt ifrån regelmässig städning till periodiskt underhåll. Vi servar med förbrukningsmaterial, entrémattor, källsortering mm. Under alla årstider utför vi också mark- och parkskötsel. Våra kunder finns både inom den privata och den offentliga sektorn. Medvetet gör vi satsningar för en fortsatt tillväxt med nöjda kunder och medarbetare i behåll. Vi tar också hänsyn till miljön och ett socialt ansvarstagande då vi utvecklar nya tjänster eller upprättar verksamhet i nya regioner. Läs mer på dannebacken.se!
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 22 nov (1 dag kvar)