Daloc i Töreboda söker Produktionstekniker

Daloc i Töreboda söker Produktionstekniker

Daloc är i dag Skandinaviens ledande tillverkare av dörrar med höga krav. Nu söker vi produktionstekniker som skall vara med och bidra till företagets framgångar. Vi har under flera år haft stark tillväxt med ökade volymer. Hos oss förnyas ständigt vår maskinpark och våra dörrar tillverkas i kundorderstyrda och flödesorienterade produktionsprocesser med hög automationsgrad. Är du redo att ta nästa steg i karriären? Sök till Daloc redan idag!

Om tjänsten
I det här jobbet kommer du att arbeta med flödesorienterade produktionsprocesser där förbättrings- och kvalitetsarbete är en viktig uppgift för dig som produktionstekniker. Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter till stor del handla om vardagsförbättringar och olika typer av aktiviteter och projekt som du antingen driver själv eller deltar i. Du kommer att tillhöra en avdelning med sociala och drivna medarbetare som gillar att lyckas tillsammans.

Kravprofil
Daloc söker dig som är ansvarstagande, målmedveten och resultatinriktad. Dessutom är en god kommunikationsförmåga och hög teknisk förståelse viktigt för tjänsten. För att vara kvalificerad krävs att du har en utbildning inom produktionsteknik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med LEAN och grundläggande kunskaper inom CNC/robotprogrammering.

Om anställningen
  • Placeringsort: Töreboda
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Anställningsform: Tillsvidare
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Arbetstid: Dagtid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!
För frågor om tjänsten kontakta aktuell rekryterare Sandra Magnusson via sandra.magnusson@lernia.se eller 07225493091.
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om daloc
1942 tillverkade Daloc sin allra första dörr för att stå emot brand. Sedan dess har varje dörr som Daloc tillverkat haft ett viktigt syfte. Daloc är ett familjeföretag i tredje generationen som tillverkar och säljer dörrar och portar med särskilda krav, inom brand, ljud och säkerhet. På Daloc har du en viktig uppgift. Du är i din roll med och skapar trygghet för många människor. Din insats skyddar mot bränder, förhindrar inbrott och stänger ute buller och oväsen. Idag är vi Skandinaviens ledande tillverkare av dörrar för höga krav. För att vi ska kunna behålla vårt försprång framåt är vi beroende av fler engagerade och duktiga medarbetare.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.