Säljare Skaraborg

Säljare Skaraborg

Om tjänsten

Vi söker nu en Säljare till vårt växande team i distrikt Mellersta Götaland, med fokus på Skövde, Lidköping samt Mariestad. Som Säljare hos oss ansvarar du för att vårda och utveckla Cramos relationer med både befintliga och nya kunder inom ditt distrikt.

Du driver hela säljprocessen, från att ta fram kundplaner, prospektera och boka möten, till att skriva avtal och följa upp och utveckla dina kunder. Ett gott samarbete med Cramos depåchefer och innesäljare är avgörande för att bli en framgångsrik säljare.

Som säljare kommer du har tillgång till Cramos depå-nät och alla kollegor runt om i regionen, symbiosen mellan säljare och depå-kollegorna är avgörande då de känner till den lokala marknaden och dess kunder. Med depåerna kommer du även kunna ha variation på arbetsytor, så ingen dag behöver vara den andra lik, på riktigt. Som Säljare kommer du primärt driva hela säljprocessen, från att ta fram kundplaner, prospektera och boka möten, till att skriva avtal och följa upp och utveckla dina kunder.

Som säljare får du en viktig roll i Cramos tillväxtresa och möjlighet att ställas inför spännande situationer. Det handlar om att förstå kundens verksamhet och att hitta de mest innovativa och kostnadseffektiva lösningarna för deras behov. För att uppnå detta kräver det att du bygger upp ett brett kontaktnät hos kunden och är duktig på att bygga varaktiga kundrelationer. Du rapporterar till gruppchef försäljningsområde väst. Placeringsort Skövde/Lidköping.

Om dig

Som Säljare tror vi att du har ett stort affärs- och kundfokus och är en fena på att bygga långsiktiga kundrelationer. Du är en problemlösare som inte räds att finna nya lösningar och drivs av att skapa värde, effektivitet och skapa lönsamhet. Vi tror att du är en duktig relationsbyggare, förhandlare och drivs av att göra affärer med en långsiktighet. Vi tror även att du behöver ha en god kommunikationsförmåga och vana att arbeta strukturerat med hjälp av säljstödsystem. Både internt och externt.
  • Erfarenhet av uppsökande försäljning.
  • Har vana av att jobba med marknad- och säljplaner och trivs med att både ansvara för och delta i kund- och säljaktiviteter.
  • Erfarenhet av Office-paketet och ett CRM system är meriterande.
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska
Du är nyfiken och vill vara en del av Cramos digitala resa och framtida tjänster/erbjudanden. Har du god kunskap om byggprocessen och branschen i stort är meriterande.

Kollektivavtal: Basindustrin - Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna.

Vad vi erbjuder dig

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv allt-är möjligt-attityd, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Ansökan

Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum, så tveka inte med din ansökan. Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

För att skapa en mer fördomsfri och kompetensbaserad rekryteringsprocess har vi på Cramo som policy att sökande personer ska genomföra ett personlighetstest. Efter att du har registrerat din ansökan kommer du få en inbjudan till testet via mejl.

Innan en eventuell anställning på Cramo har vi som policy att genomföra ett alkohol-och drogtest i syfte för att säkerställa en trygg arbetsmiljö för alla.

Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef, Peter Hill tel: +46 (0)70-622 60 12, alternativt mejl peter.hill@cramo.com

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Peter Hill
Telefon 070-622 60 12
Område Skövde
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.