Montörer inom VVS

Montörer inom VVS

Om företaget

Vår kund är ett vuxenutbildningsföretag som har ett nära samarbete med näringslivet och utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Utbildningsföretaget har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper eleverna att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr.

Dina arbetsuppgifter

Utbildningsföretaget kommer nu att starta en ny arbetsmarknadsutbildning för blivande kyl- och värmepumpsmontörer på sex orter i landet och behöver förstärka sin personalstyrka med yrkeslärare.

Din främsta arbetsuppgift kommer att vara undervisning av blivande kyl- och värmepumpsmontörer. Du får direkt tillgång till ett nätverk av skickliga yrkeslärare samt möjligheten att studera till lärare (ta en lärarlegitimation). Du kommer också vara en viktig person i uppstartsarbetet och bidra till processen med dina kunskaper inom VVS.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta som kyl- och värmepumpsmontör eller har närliggande kompetens inom VVS eller el. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att utbilda/undervisa från tidigare yrken. Har du en yrkeslärarlegitimation är det meriterande, men har du inte det så får du möjlighet att studera till din legitimation samtidigt som du arbetar.

För att trivas i rollen som lärare är det viktigt att du är en lagspelare som tycker om att jobba tillsammans med både kollegor och studerande. Du behöver vara tydlig och strukturerad i ditt arbete samt kunna hantera en dator för dokumentation.

Utbildningen startar på flera olika orter och därför söker vi dig som kan tänka dig att arbeta på någon utav följande sju orter:
Stockholm, Oskarshamn, Eskilstuna, Lidköping, Uppsala, Skövde och Växjö. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Sabina Lauritzen.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Sabina Lauritzen
Telefon 070 821 53 25
Område Skövde
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering