Chef Förebyggande underhåll

Chef Förebyggande underhåll

Då vår nuvarande Chef förebyggande underhåll går vidare inom Cementa så söker vi nu en engagerad och strukturerad person som kan ta vid och leda avdelningen vidare.

Om oss

Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet, i allt från bostäder till infrastruktur. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen.

Din roll

Du kommer vara en central del i underhållsavdelningen både i det dagliga arbetet och på lång sikt Du ansvarar för att leda underhållsavdelningens planeringsarbete, Underhållsprojekt och FU-inspektioner för att uppnå maximal nivå av driftsäkerhet. Till din hjälp har du sex medarbetare, en Underhållsingenjör, två Planerare och tre Inspektörer.

Underhållsavdelningen i sin helhet består av totalt ca 35 personer och du rapporterar till fabrikens Underhållschef.

Arbetsuppgifter
  • Ansvarig för att utveckla avdelningens förebyggande Underhåll och tillståndskontroller.
  • Ansvarig för gott samarbete, kommunikation och information transfer mellan egen och övriga avdelningar.
  • Ansvarig för framtagandet av fabrikens årliga underhållsbudget samt Underhållsplan-plan i samarbete med Arbetsledare och Avd. chefer Underhåll och Produktion.
  • Ansvarig för att upprätthålla en hög kompetens inom avdelningen genom att kontinuerligt arbeta med en kompetens och utbildningsmatris och årligen analysera behovet för utbildning.
  • Projektleda Underhållsprojekt.
  • Ansvara och supportera vid RCFA och beslut
Din profil

Du är utbildad högskole- eller civilingenjör, gärna med inriktning mot maskin alternativt elektronik eller liknande. Har du arbetat inom någon av dessa områden tidigare så ser vi det som meriterande. Rollen kräver självständighet och noggrannhet likväl som god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Goda kunskaper i engelska krävs eftersom det är vårt koncernspråk. Att du hanterar IT på en god nivå och är säkerhetsmedveten i ditt arbete är en självklarhet. Det allra viktigaste för oss är att du är en engagerad och utvecklingsinriktad person som trivs i den omväxlande vardag som vi erbjuder. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom organisationen.

Ansökan

Tjänsten är heltid och tillträde sker så snart som möjligt eller efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2019-12-14 Urval kan komma att ske löpande.

Välkommen att bygga framtiden tillsammans med oss

Kontaktpersoner
Ulrik Henriksson
Underhållschef
0500-424707
ulrik.henriksson@cementa.se
Mer info
Kontaktperson Ulrik Henriksson
Telefon 0500-424707
Område Skövde
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cementa.se
Sista ansökningsdag 14 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan

Cementa ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 58 000 medarbetare i 60 länder.