Systemspecialister – affärssystem

Systemspecialister – affärssystem

Är du redo för nya utmaningar?

Vill vara med och driva förändringsarbete och utveckla vårt affärssystem?

Vi befinner oss i en intensiv digital utvecklingsfas och behöver förstärkning av verksamhetsnära systemspecialister som vill arbeta med att förbättra vår globala affärssystemslösning.

Vi erbjuder dig en operativ roll där du kommer vara med att leda och driva utveckling och förvaltning av vårt affärssystem, Dynamics AX. Som en del av vår IT-organisation får du tillsammans med kompetenta medarbetare i en stimulerande arbetsmiljö stora möjligheter att påverka din roll, samt bli en nyckelperson för vår fortsatta utveckling. Du kommer vara den naturliga länken mellan IT och övriga verksamheter inom företaget.

Profil
Vi är öppna för vilken bakgrund och erfarenhet du har, men tror att du har någon av följande eller liknande profiler:
  • Du arbetar idag på ett företag som systemförvaltare, nyckelanvändare eller motsvarande med Dynamics AX som affärssystem.
  • Du arbetar idag på ett företag som systemförvaltare, nyckelanvändare eller motsvarande med något annat affärssystem, exempelvis Jeeves, M3 eller SAP.
  • Du arbetar idag som applikationskonsult med något affärssystem, men känner att det skulle vara intressant att arbeta på "kundsidan".
Oavsett vilken av dessa bakgrunder du har så har du erfarenhet av att utforma och implementera systemlösningar baserat på systemets möjligheter, verksamhetens krav, processer och informationsbehov, där testning och dokumentation är viktiga delar.

Vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet av systemintegration och CRM-system.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker dig som har en analytisk förmåga, gillar problemlösning och är bra på att samarbeta och skapa resultat tillsammans med andra. Då rollen även innebär en del självständigt arbete krävs också att du har stort driv och förmåga att ta egna initiativ i arbetet.

Arbetsmiljön är internationell så det är viktigt att du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.

Övrigt
Du kommer vara en del av vår IT-organisation och rapportera till IT-chef.
Placeringsort: Skövde.
Körkort och möjlighet att resa är en förutsättning.

Ytterligare information

Om du känner att detta är tjänsten för dig, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer kommer att ske löpande.

Ansök senast den 29 maj 2022

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrick Johansson, IT-chef, via mail till henrick.johansson@cejn.com så hör vi av oss till dig.
Mer info
Kontaktperson Henrick Johansson
Email Mejla Henrick Johansson
Område Skövde
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.youtube.com/watch?v=JhxJyJa0M-4
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 600 anställda, varav drygt 350 i Skövde.