Strategisk Inköpare

Strategisk Inköpare


CEJN AB söker Strategisk Inköpare

Vill du vara med på vår fortsatta framgångsresa? Vi erbjuder dig en global spelplan i ett familjeägt företag som uppmuntrar till personlig utveckling och där just du är en central och direkt påverkande del inom vår Supply Chain. Rollen innebär ansvar för vår leverantörsbas inom främst vårt Hydraulik- och Engineering-område.

Arbetsuppgifter:

Du ingår i ett inköpsteam inom det direkta material-området där du bl.a. ansvarar för scouting av nya leverantörer till värderingar, offertförfrågningar, kontraktsgenomgångar, avtal, uppföljningar av fastlagda KPI: er. Du arbetar mycket nära berörda produktdivisioner, produktchefer och produktutvecklare, främst i projektform, samt även med anskaffare/planerare inom produktions-organisationen. Strategiskt Inköp är en del i vår centrala Supply-Chain organisation där dina närmaste kollegor finns inom områden som SQA-, logistik-, transport-, prognos- och kundservice. Du ingår även i produktledningsgrupper under ledning av berörda divisionschefer och du rapporterar direkt till chef för Supply Chain.

Profil:

För att du ska lyckas i din roll behöver du vara strukturerad, mål- och resultatinriktad med en mycket god samarbetsförmåga. Du är engagerad, nyfiken och ser möjligheter att bygga goda affärsrelationer med en strävan efter lönsamma och hållbara affärer. Du ska kunna kommunicera och uttrycka dig på ett obehindrat sätt och du ska tycka om att arbeta in en internationell miljö där du ser skillnader i kulturer och synsätt som en positiv stimulans och utmaning.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en teknisk högskola eller motsvarande utbildning i grunden och du får gärna ha några års erfarenhet av inköp, antingen inom anskaffning eller mer operativt inköpsarbete. Dokumenterade utbildningar inom inköpsområdet är meriterande.

Du måste kunna kommunicera helt obehindrat på både svenska och engelska där ytterligare språk är meriterande.

Vi arbetar i Microsoft Dynamics AX så har du vana inom detta system är det också en fördel. I övrigt ska du kunna arbeta helt obehindrat i de vanligt förekommande Officeprogrammen.

Anställningen är tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse.

Resor ingår i tjänsten.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Stefan Larsson, tel. 0705-499 628.
Mer info
Kontaktperson Stefan Larsson
Telefon +46705499628
Område Skövde
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.cejn.com/sv-se/
Sista ansökningsdag 28 juni 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 340 i Skövde.