Konstruktör/Produktutvecklare

Konstruktör/Produktutvecklare

CEJN AB

söker

innovativ Konstruktör/Produktutvecklare

Vill du vara med och utveckla smarta produkter och lösningar med stor kundnytta? Vi erbjuder dig ett arbete i ett familjeägt företag som uppmuntrar till nyfikenhet och utveckling.

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att i ett sammansvetsat produktutvecklingsteam nyutveckla produkter inom sortimentet Hydraulik, Vätskor och Multi&Auto för Division Engineering. Underhåll och anpassning på befintliga produkter i vårt produktsortiment ingår också i arbetsuppgifterna.

Du ingår i ett produktteam tillsammans med produktchefer, produktutvecklare samt laboratorieingenjörer. Vår inställning präglas av nyfikenhet och öppenhet för nya lösningar och idéer. Teamet arbetar i nära samarbete med såväl andra avdelningar inom företaget som vår globala säljorganisation. Du kommer stötta organisationen i löpande arbete och projekt.

Profil:

För att du ska lyckas i tjänsten behöver du vara innovativ, kreativ och använda fantasin på ett konstruktivt sätt och se problem som en utmaning och lösa dessa på bästa sätt. Du är självständigt lagd och bra på att leda dig själv samtidigt som du har förmågan att samarbeta i grupp. Du värderar struktur, noggrannhet samt ordning och reda och du har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Ditt engagemang, kompetens och energi bidrar till att skapa bra tekniska lösningar och produkter.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med teknisk högskoleutbildning eller motsvarande. I arbetet använder vi Inventor som CAD-system med tillhörande PDM-system (Vault) så erfarenhet av dessa är meriterande.

Du behöver ha god förmåga att förstå och uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.

Det är meriterande om du har några års erfarenhet från liknande arbete.

Anställningen är tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Pär-Magnus Bjurek, 0500-477544.

Ansöker gör du på www.cejn.com och din ansökan vill vi ha senast 2021-05-23.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cejn.com
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 320 i Skövde.