Butikschef i Skövde

Butikschef i Skövde

Butikschef i Skövde
Du kommer att arbeta med ett mycket konkurrenskraftigt koncept för yrkesmåleri och konsument, ett starkt varumärke, ett komplett sortiment och kvalificerad support från vårt huvudkontor i Göteborg och från våra säljare på orten.

Som butikschef är det en fördel om du har erfarenhet från måleri och färgförsäljning. Goda ledaregenskaper och affärsmannaskap är en förutsättning. Du har god lokalkännedom och gärna ett stort nätverk i regionen samt körkort och gärna tillgång till bil.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är fördelad mellan måndag - lördag.

Visst låter detta intressant? Vill du ha mer information innan du sänder din kortfattade ansökan, är du välkommen att kontakta regionchef Göran Andersson, 0708-84 40 06.

Skicka din skriftliga ansökan (märk ditt e-postmeddelande "Butikschef Skövde") med CV via e-post till jobbansokan@dawnordic.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts omgående.

sökord: DAW Nordic AB
Mer info
Kontaktperson Göran Andersson
Telefon 0708-84 40 06
Område Skövde
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 aug 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Internationell, mångsidig, framgångsrik

Caparol är en internationell färg- och putsexpert som utvecklar och marknadsför unika puts- och måleriprodukter av högsta kvalitet. Våra kunniga engagerade och motiverade medarbetare hjälper och vägleder också varje kund när de planerar sitt projekt.

Caparolgruppen är Europas tredje största färgföretag med en omsättning på 14 miljarder SEK och verksamhet i över 30 länder. Hos oss finns över 100 års samlad erfarenhet kring kvalitetskrav från alla typer av marknader, temperaturer och väderförhållanden. I Sverige ligger huvudkontor, produktion och lager i Göteborg. Med 19 egna butiker och ca 140 anställda i Sverige är vi idag den självklara partnern till både proffs och privatpersoner när det kommer till måleri.

Caparols framgång är starkt förknippat med motiverade, engagerade och kunniga medarbetare och du är hjärtligt välkommen att besöka den här sidan med jämna mellanrum för att se vilka tjänster vi har som kan passa dig.