Butikssäljare till Skövde

Butikssäljare till Skövde

Butikssäljare i Skövde
Du kommer att arbeta med ett mycket konkurrenskraftigt koncept för yrkesmåleri och konsument, ett starkt varumärke, ett komplett sortiment och kvalificerad support från vårt huvudkontor i Göteborg och från våra säljare på orten.

Som butikssäljare är du givetvis serviceminded och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från färgförsäljning eller måleri. Arbetet kan tidvis vara fysiskt krävande.

Tjänsten är på 100% och arbetstiden är fördelad mellan måndag – lördag.

Visst låter detta intressant? Vill du ha mer information innan du sänder din kortfattade ansökan, är du välkommen att kontakta butikschef Carina Mattsson, 0733-31 78 12 eller regionchef Göran Andersson tel 0708-84 40 06.

Skicka din skriftliga ansökan (märk ditt e-postmeddelande "Butikssäljare Skövde") med CV via e-post till karina.norrby@dawnordic.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts omgående.
Mer info
Kontaktperson Carina Mattsson
Telefon 0733-31 78 12
Email Mejla Carina Mattsson
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 juni 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caparol är en internationell färg- och putsexpert som utvecklar och marknadsför unika puts- och måleriprodukter av högsta kvalitet. Våra kunniga engagerade och motiverade medarbetare hjälper och vägleder också varje kund när de planerar sitt projekt.

Caparolgruppen är Europas tredje största färgföretag med en omsättning på 14 miljarder SEK och verksamhet i över 30 länder. Hos oss finns över 100 års samlad erfarenhet kring kvalitetskrav från alla typer av marknader, temperaturer och väderförhållanden. I Sverige ligger huvudkontor, produktion och lager i Göteborg. Med 19 egna butiker och ca 140 anställda i Sverige är vi idag den självklara partnern till både proffs och privatpersoner när det kommer till måleri.

Caparols framgång är starkt förknippat med motiverade, engagerade och kunniga medarbetare och du är hjärtligt välkommen att besöka den här sidan med jämna mellanrum för att se vilka tjänster vi har som kan passa dig.