Projektledare / Projektör till Eltel i Skövde

Projektledare / Projektör till Eltel i Skövde

Vill du arbeta med projekt? Lockas du av de utvecklingsmöjligheter som Europas största infranetföretag kan erbjuda? Vi söker dig som vill ha nya utmaningar i arbetet och som trivs med många kontaktytor.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Eltel Networks har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Eltel Networks en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetEltel Networks är en ledande aktör inom byggnation, installation och underhåll av fibernät, kopparnät och aktiv utrustning. De arbetar med flera av landets största operatörer inom telekom. Eltel hjälper kunder med design, planering, byggnation, installation och underhåll. Dessa lösningar lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning. Företaget är inne i en expansiv fas och söker därför medarbetare som vill vara en viktig del i deras expansion.

ArbetsuppgifterSom projektör har du det övergripande ansvaret för att planera, leda och driva projekt inom publika nät, stadsnät och andra kundnät till Eltel. Det är din uppgift att delta i uppstarten av projekt, göra resurs- och kostnadsberäkningar samt söka tillstånd hos myndigheter. Du har en bred roll med många kontaktytor där du har en tät dialog med beställare, kunder, underentreprenörer och andra intressenter. Vidare har du det ekonomiska ansvaret för dina projekt med tillhörande rapportering. Du arbetar med att säkerställa kvalité till att den levererade tjänsten motsvarar de uppsatta mål som är överenskommet med kunden. Därtill leder och fördelar du arbetet samt följer upp att det bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar. För att skapa dig förståelse och kunskap kring projektering av fibernät kommer du att ingå i ett team med kompetenta kollegor där stöttning och vägledning finns tillhanda. På sikt finns det mycket goda utvecklingsmöjlighet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasial utbildning, gärna inom teknik, ekonomi, produktion eller liknande, meriterande med eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet av att driva egna processer och/eller ledarskap och/eller att arbeta med ekonomiska uppgifter
  • B-körkort samt obehindrade kunskaper i svenska
  • Det är meriterande med erfarenhet från entreprenad
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som kan fatta snabba beslut och agera utifrån dessa. Du har förmågan att handla och agera snabbt, där du strukturerar och driver dina egna processer framåt. Vidare har du en utvecklad förmåga att hantera en periodvis högre arbetsbelastning och trivs i en miljö med ett högre tempo. Du är också duktig på att skapa och hålla struktur i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Skövde
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projekt, projektering, projektör, projektledning, fiber, nät, CAD, teknik, teknisk, telekom, entreprenad, Skövde, heltid
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!