Junior arbetsledare till NCC Industry

Junior arbetsledare till NCC Industry

Motiveras du av att driva ditt eget och andras arbete framåt? Tycker du det är intressant med projekt och lockas du av att leverera resultat - samtidigt som du gör en insats för samhällets infrastruktur?

Om företagetNCC Industry Asfalt erbjuder tjänster och produkter i och kring beläggningsarbeten. Projekten omfattar allt från garageuppfarter och mindre vägar till komplexa infrastrukturprojekt, där leveranserna också kan gå till övriga bygg- och anläggningsverksamheter. Kunderna är allt från större organisationer, kommuner till den privata marknaden som är den största kundbasen. NCC Industry är en av de ledande aktörerna i branschen, där Sverige är den största marknaden med ungefär hälften av omsättningen.

ArbetsuppgifterSom junior arbetsledare är det din uppgift att driva och leda projekt där du större delen av tiden är ute på plats för att säkerställa tidsplan, kvalitet samt kostnad och att budget hålls. Rollen innebär kontakt med markentreprenörer, underleverantörer, kunder och ibland myndigheter. I nära samarbete med Site Manager ansvarar du för beräkningar, anbud och produktion i projekten. Som junior arbetsledare hos NCC Industry arbetar du i Skaraborg med omnejd, där majoriteten av produktionen sker under säsongen april till december.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning, gärna inom teknik, ekonomi, produktion eller liknande
  • Erfarenhet av att driva egna processer och/eller ledarskap och/eller att arbeta med ekonomiska uppgifter
  • B-körkort samt obehindrade kunskaper i svenska
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som kan fatta snabba beslut och agera utifrån dessa. Du har förmågan att handla och agera snabbt, där du strukturerar och driver dina egna processer framåt. Vidare har du en utvecklad förmåga att hantera en periodvis högre arbetsbelastning och trivs i en miljö med ett högre tempo. Du är också duktig på att skapa och hålla struktur i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Skaraborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: arbetsledare, assisterande platschef, projektledare, projektingenjör, byggledning, byggprojekt, bygg, anläggningsledning, anläggningsprojekt, anläggning, asfalt, mark, markentreprenad, entreprenad, infrastruktur, teknik, produktion, Lidköping, Götene, Mariestad, Skara, Skövde, Skaraborg, Tibro, Töreboda
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.