Farmaceut / Beredningsfarmaceut till APL

Farmaceut / Beredningsfarmaceut till APL

Vill du arbeta med framställning av läkemedel i en roll där du räddar liv? Vi söker dig till en tjänst som beredningsfarmaceut till APL - en ledande aktör inom Life Science.

Om företagetAPL är en av de ledande kontraktstillverkarna inom Life Science i Sverige och en av de största tillverkarna av extemporeläkemedel i Europa. APL har ett tydligt samhällsuppdrag som innebär att förse svensk sjukvård med livsviktiga läkemedel. De bedriver produktion, laboratorieverksamhet och produktutveckling. Tillverkning och utveckling av deras läkemedel sker på deras anläggningar i Sverige.

APL har som ambition att vara marknadens mest attraktiva samarbetspartner och arbetsplats för utveckling och tillverkning av extempore och läkemedel där medarbetarengagemanget är i fokus, där de gemensamt bidrar till att förbättra och rädda liv. APL söker nu en beredningsfarmaceut till deras labb på Skövde sjukhus, där du blir en del av ett team om fyra personer.

ArbetsuppgifterSom beredningsfarmaceut arbetar du med tillverkning av individanpassat läkemedel till patienter på Skövde sjukhus. Du arbetar i ett team på APL's labb på sjukhuset och tillsammans säkerställer ni att läkemedlet framställs korrekt och i utsatt tid. I rollen utgår du från en orderlista där beställningarna ligger specificerat med deadlines som kan vara allt från två timmar till åtta dygn. När läkemedlet är tillverkat ansvarar du även för paketering, doseringsföreskrifter och leverans. I början av din anställning får du en gedigen introduktion kring hantverket och rutinerna av teamet. Här erbjuds du möjligheten att göra direkt skillnad för andra människor i ditt arbete och utveckla dina kunskaper och erfarenheter inom läkemedelstillverkning.

Formella krav
  • Du är utbildad receptarie alternativt apotekare
  • Du har läst kursen i extemporetillverkning av läkemedel
  • Du är flytande i svenska och har kunskaper i engelska
  • Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet som receptarie, apotekare och/eller farmaceut
Vi tror att du som söker är en person som trivs i en roll som innebär ett fokuserat arbete där kvalitetsmedvetenhet är viktigt. Du har förmågan att prioritera i ditt arbete och du ser positivt på att arbeta gentemot deadlines. Vidare trivs du med att tillhöra ett team, där du samtidigt får möjligheten att ansvara för dina egna arbetsuppgifter.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos APL.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Skövde
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Beredningsfarmaceut, farmacaueft, apotekare, receptarie, extempore, läkemedel, läkemedelstillverkning, medicin, Skövde, Skaraborg, heltid
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.