VS-montörer till Bravida i Skövde

VS-montörer till Bravida i Skövde

Bli en del av vårt gäng!

På Bravida i Skövde söker vi nu efter både service- och entreprenadmontörer. Vill du ha ett varierande arbete med frihet under ansvar och få möjlighet att utvecklas tillsammans med oss - då är detta något för dig:

Om jobbet

Som VS-montör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - både i stora projekt och små korta uppdrag. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder.

Arbetsuppgifterna innebär att:
  • Installera och montera anläggningar inom VS
  • Utföra reparationer och underhåll av VS-installationer i fastigheter och anläggningar
  • Utvecklas tillsammans med oss och vara delaktig i att förbättra Bravida.
På vår VS-avdelning i Skövde är vi 30 medarbetare som värdesätter ett väl utfört arbete och goda kundrelationer samtidigt som vi tillsammans skapar ett gott arbetsklimat där vi trivs och har roligt. Våra kunder är privatpersoner, byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare och fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?

Vi söker dig som är certifierad VS-montör. B-körkort är ett krav.

Vi sätter högt värde på dina personliga egenskaper och ser gärna att du är positiv, serviceinriktad, handlingskraftig och gillar att ta ansvar. Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Läs mer om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 31 maj 2021.

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (15 dagar kvar)