Konstruktör inom ventilation till Bravida, region Vänern

Konstruktör inom ventilation till Bravida, region Vänern

Vi på Bravida i Trollhättan/ Skövde och Kristinehamn ser framför oss en spännande tid. Vi behöver därför förstärka våra ventilationsavdelningar med en konstruktör som kan vara med och bidra med sina kunskaper och på så sätt vara med och utveckla vår verksamhet inom detaljprojektering och utveckling av projekt.

På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Så om du alltid vill bli lite, lite bättre och får energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö - Då är detta en tjänst för dig!

Att arbeta som konstruktör på Bravida passar dig som är teknikintresserad och som gillar att hitta varierande lösningar för våra framtida projekt.

Om jobbet
I rollen som konstruktör arbetar du med olika uppdrag från utredningar till detaljer i projekt inom både om- och nybyggnation. Du är ett stöd till projektledare, konsulter och företagsledning, vilket innebär bland annat:
 • projekterings- och installationssamordning
 • konstruktionsarbete av totalentreprenader och servicearbeten
 • att tillsammans med kalkylatorn arbeta fram flödesscheman med skissarbete
 • granska större och komplicerade totalentreprenader
 • delta i energifrågor för att uppnå de mest energieffektiva och miljömässigt hållbara lösningarna
 • delta vid presentationer vid upphandlingar av anbud
 • vara delaktig i vår affärsmodell Bravida Plus som innebär kompletta installationer med totalansvar inom våra teknikområden; vs, el och ventilation
Som konstruktör på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Rollen är dynamisk och för rätt person finns unika utvecklingsmöjligheter inom Bravida.

Bravida i region Vänern har avdelningar inom el-vs-ventilation. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner. Utifrån din profil kan stationeringsorten vara något av våra kontor i Trollhättan, Skövde eller Kristinehamn, men innebär uppdrag på de olika avdelningarna/orterna.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning och som är en självgående konstruktör med erfarenhet av både små och stora projekt. Du har erfarenhet av projektering i AutoCad/MagiCad. Det är viktigt att du har ett praktiskt intresse och en god förståelse för byggprocessen. Erfarenhet från både konsult- och entreprenadverksamhet är meriterande. Som konstruktör vet du också att det är avgörande att ta hänsyn till rådande lagar, samhällsnormer, regelverk, lokala sedvänjor och liknande för att föra en projektering i hamn- från idé till genomförande.

Erfarenhet från installationsbranschen och arbete inom ventilation är meriterande. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
 • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
 • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
 • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
 • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 2021-05-20. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (13 dagar kvar)