Elektriker till Bravida i Skövde och Falköping

Elektriker till Bravida i Skövde och Falköping

Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi efter entreprenad- och serviceelektriker till Skövde och Falköping för att utföra uppdrag till nya och befintliga kudner. Är du redo för nästa utmaning? Välkommen med din ansökan!

Som serviceelektriker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag. Ingen dag är den andra lik. Du planerar, samordnar och utför service åt våra olika kunder.

Arbetsuppgifter:
 • Service inom el
 • Utredningar och felsökningar
 • Åtgärdsförslag och genomförande
 • Daglig kontakt med våra kunder
Du ansvarar för att serviceuppdragen utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och kontakt med kunder. Vi installerar lösningar i både nya och befintliga fastigheter. Därför är det viktigt att du trivs med att arbeta med service samt är en ansvarstagande person som visar bra resultat och god kvalitet på arbetet.

Som entreprenadelektriker på Bravida arbetar du såväl självständigt som i team på våra entreprenader.

Arbetsuppgifter:
 • att ansvara för uppdragets tekniska utförande inom ramen för dina arbetsuppgifter
 • att rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten
 • vara delaktig i vårt förbättringsarbete med mera
Tjänsten som elektriker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Här har du chansen att komma till ett inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Tillsammans är vi ett starkt team och hos oss får du en trygg arbetsplats med duktiga kollegor, samtidigt som du får vara det yrkesproffs du är.

Vem är du?

Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med några års erfarenhet från yrket.

B-körkort ett krav.

Som serviceelektriker trivs du med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus. Du är servicetänkande, en kreativ problemlösare, utåtriktad och driven. Styr- och reglerkompetens samt svagströms- och säkerhetskompetens är meriterande, liksom egna kundkontakter.

För tjänsten som entreprenadelektriker söker vi dig som är utbildad och ECY-certifierad elektriker med flerårig erfarenhet från yrket. Du trivs i ett arbete med många kontaktytor.

För att passa in på Bravida behöver du:
 • Vara en serviceinriktad lagspelare. Vi jobbar gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
 • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
 • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
 • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vi på Bravida vill att varje medarbetare ska komma välmående och frisk till nästa arbetsdag. Det ska vara roligt och säkert att jobba hos Bravida.

Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 28 maj 2021. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (20 dagar kvar)