Fordonstekniker/Bilmekaniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker

Om jobbet

Bilskadecenter Skövde AB expanderar med sin nya ägare Lundgruppen.

Vi söker nu ytterligare två servicetekniker på vår anläggning i Skövde.

Vi söker dig som har en hög kunskap om dagens moderna bilar där tidigare erfarenhet av högvoltsystem och felsökning är meriterande.

Vi är idag anslutna till Meca samt auktoriserade för Fiat och Mitsubishi, fler märken är på väg in.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Servicetekniker/mekaniker på våra olika märken där allt från vanliga servicearbeten till felsökning och arbete med högvoltsystem ingår.

På vår anläggning i Skövde kommer du att arbeta mot tydliga kvalitetsmål.

Du kommer att ingå i ett redan starkt team med engagerad personal där strävan efter kvalité och framgång är den gemensamma nämnaren.

Kompetenskrav

Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet i en liknande roll där kunden är i fokus. Tidigare tjänster som servicetekniker/mekaniker inom fordonsbranschen är ett krav. Lång erfarenhet inom yrket är meriterande. Fordonstekniks utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning är ett krav. Du har goda data- och system-kunskaper och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina arbetsuppgifter

Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Vi ser även att du är en problemlösare som drivs av att göra företagets kunder nöjda. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar/husbilar av de flesta märkena.

Personliga egenskaper

Du är flexibel, strukturerad, disciplinerad, effektiv i ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Eftersom tjänsten innehåller blandade arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har en god samarbetsförmåga, även i pressade situationer. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner, men har inga problem att själv tänka utanför ramarna när en utmaning behöver lösas. Du inser värdet av att skapa långsiktiga kundrelationer.

Vi kan erbjuda dig

Vi förstår att våra medarbetare är den viktigaste faktorn för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid personalens välmående och arbetar aktivt för att bygga ett starkt lag och löpande individuell utveckling.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Anställningen är tillsvidare och på heltid i Skövde.

Du arbetar efter ett överenskommet schema. Lönesättning är individuell.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via mail.
Mer info
Kontaktperson Mikael Lund
Telefon 0738003036
Email Mejla Mikael Lund
Område Skövde
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bilskadecenterskovde.se/
Sista ansökningsdag 6 feb 2021 (13 dagar kvar)