Leveransadministratör

Leveransadministratör

Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en Leveransadministratör till vår avdelning Central biladministration i Skövde. Bilia erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

På Bilia arbetar vi enligt värdeorden; engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta. För oss är det viktigt med en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Inte minst är det även viktigt att vi lyfter varandra och har kul tillsammans på jobbet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som Leveransadministratör kommer du ingå i ett team, där ni alla jobbar för att uppnå gemensamma mål och leverera bästa service till interna och externa kunder. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att jobba med administration kring bilaffären. Vi jobbar mycket med LEAN så att kunna hitta effektiviseringar och vara förändringsbenägen är en stor del. Som Leveransadministratör kommer du ha kontakt med dels Bilias generalagenter, men även med andra Bilia-kollegor, såsom säljare, marknadschefer och medarbetare i övriga funktioner inom administration.

Vad vi önskar av dig

Erfarenhet från en liknande roll ser vi som en stor fördel. Det är meriterande om du har kunskap i våra IT-system Tacdis, VISTA, Distrinet och Katt. I rollen som Leveransadministratör behöver du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att trivas på Bilia och i rollen måste du ha ett stort intresse för service och alltid sätta kunden i fokus. Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra teamarbete och noggrannhet. Som Leveransadministratör är det viktigt att du är flexibel och trivs med ett varierande arbetstempo. För den här rollen vill vi att du har ett sinne för att administrera och känner dig trygg med att prioritera mellan olika arbetsuppgifter.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Anställningen är en tillsvidareanställning, på heltid, med sex månaders provanställning och placering i Skövde. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Gabriella Fernhag
Telefon 010-497 68 54
Område Skövde
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com