Leveransadministratör

Leveransadministratör

Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en leveransadministratör till vår avdelning Central biladministration i Skövde. På Bilias anläggning i Skövde finns bland annat skade- och servicecenter, butik, biluthyrning, däckcenter och försäljning av nya och begagnade bilar. Bilia erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Bilia strävar efter att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som leveransadministratör kommer du ingå i ett team, där ni alla jobbar för att uppnå gemensamma mål och leverera bästa service till interna och externa kunder. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att jobba med administration kring bilaffären. Som leveransadministratör kommer du ha kontakt med dels Bilias generalagenter, men även med andra Bilia-kollegor, såsom säljare, marknadschefer och medarbetare i övriga funktioner inom administration.

Kompetenskrav
Om du har erfarenhet från en liknande roll ser vi detta som en stor fördel. Det är meriterande om du har kunskap i våra IT-system Tacdis, VISTA, Distrinet och Katt. I rollen som leveransadministratör behöver du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas på Bilia och i rollen som leveransadministratör måste du ha ett stort intresse för service och alltid sätta kunden i fokus. Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete. Som leveransadministratör är det viktigt att du är flexibel och trivs med ett varierande arbetstempo. För den här rollen vill vi att du har ett sinne för att administrera och känner dig trygg med att prioritera mellan olika arbetsuppgifter.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är en tillsvidare och på heltid med placering i Skövde. Vid frågor vänligen kontakta rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maria Angelsiöö
Telefon 010-497 68 42
Område Skövde
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med cirka 5 000 medarbetare på 136 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Belgien och Luxemburg. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia, BMW, MINI, Lexus och Toyota samt har drivmedels- och biltvättstationer. Inom koncernen finns även auktionssajten Bilia Outlet och två bildemonteringsverksamheter. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen. I Sverige har vi 95 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, MINI, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen ca 30 miljarder kronor.