Säljare till Bauer Media, Skaraborg

Säljare till Bauer Media, Skaraborg

Bauer Media söker en utesäljare med distrikt Skaraborg. Du kommer att få ett stort ansvar, både vad gäller att styra din egen vardag och påverka dina resultat. Du har viljan att alltid göra det bästa för kunden och skapa relationer som leder till partnerskap. Du ansvarar för ett distrikt där det finns en befintlig kundstock och affärsmöjligheterna är många.

Du bokar och genom för dina besök, du äger och driver affären från början till slut. I ryggen har du Bauers starka varumärken som Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker mm. Du kommer du att vara en nyckelspelare i Bauer Medias fortsatta tillväxt, därför söker vi dig som har jobbar ute på fältet och B2B. Vi ser gärna att du har erfarenhet av uppsökande verksamhet och är van att driva ditt arbete självständigt.

Till din hjälp har du ett vasst säljteam i region väst. Du välkomnas in i en bransch där det sällan är tråkigt och där man får vara med om många kul aktiviteter. Det är även en bransch under utveckling både radio & digitalisering kommer att skapa många möjligheter för dina kunder.

Välkommen att söka tjänsten med CV och Personligt brev via jerrie.se innan den 7 april. Urval sker löpande. Vill du veta mer så hör gärna av dig till Rekryteringskonsult Frida Dire 0703 001016 eller frida.dire@jerrie.se

Bauer Media är störst i Sverige på ljud med drygt 5 miljoner lyssnare i veckan och drygt 2 miljoner per dygn i Sverige. Bauer Media äger och driver Sveriges största radiostation Mix Megapol och stationerna Rockklassiker, Vinyl, Svensk Pop, Lugna Klassiker samt samarbetar med NRJ. Plattformen RadioPlay är fullmatat med ljudunderhållning där några av Sveriges största poddar är samlade (Mordpodden, Historiepodden, Framgångspodden, Alla våra ligg med flera)
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 7 apr (18 dagar kvar)