Kundvärd - sommarjobb

Kundvärd - sommarjobb

Är du positiv, serviceinriktad och tycker om att träffa kunder i ditt arbete? Då är det kanske dig vi söker! Just nu söker vi en person som vill sommarjobba som kundvärd/kundvärdinna på Bilias anläggning i Skövde.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du är våra kunders första kontakt när de stiger in på vår anläggning. Din huvudsakliga och viktigaste arbetsuppgift är att ta hand om våra kunder, hälsa dem välkomna och hjälpa dem till rätt avdelning. Andra arbetsuppgifter är att boka provkörningar, ordna med broschyrer, vara ansvarig för att bilhallen ser välkomnande ut etc.

Kompetens
Det är viktigt för oss att du är serviceinriktad och hela tiden har kundens bästa i fokus. Du är professionell i ditt kundbemötande och en god kommunikatör som har lätt för att prata med alla typer av kunder. Du är ständigt leende och visar alltid din bästa sida när du arbetar med kunder. B körkort är ett krav.

Anställningsform, omfattning
Anställningen är en visstidsanställning under sommaren 2020 med start den 8 juni, placering på vår anläggning i Skövde. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Olofsson, 010-497 6705.Facklig kontaktperson för Unionen är Therese Steise,010-497 67 86.
Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sara Olofsson
Telefon 010-497 67 05
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.