Kundmottagare och Kundvärd till Bilias Däckhotell

Kundmottagare och Kundvärd till Bilias Däckhotell

Till hösten står vi inför en ny däcksäsong då våra kunder byter från sommar- till vinterdäck och vi kommer att ha extra mycket att göra. Därför behöver vi förstärka med duktig personal. Nu söker vi en kundmottagare och kundvärd till vårt däckhotell i Skövde och vi söker vi dig som är serviceinriktad och som gör det lilla extra för kunden. Bilia erbjuder Dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Kundmottagare

Som kundmottagare kommer du tillsammans med de andra administratörerna att ansvara för den dagliga driften. Eftersom du kommer jobba i frontdesk innebär arbetet personlig kontakt med kunder, såväl vid disk som via telefon och e-post och inte minst internt med våra medarbetare. Du tar emot våra kunder och rådgör och bokar in deras beställningar. I arbetsuppgifterna ingår även mottagande och utlämnande av bilar, samt att ta betalt efter utfört arbete.

Kundvärd

Som kundvärd kommer du vara den första att möta våra kunder på däckhotellet och din uppgift kommer framförallt vara att informera och guida kunden rätt. Ditt mål att ge högklassig service och att få alla kunder att känna sig välkomna. Vissa administrativa uppgifter kommer också att ingå.

Kompetenskrav
Vi vill att du har lägst gymnasiekompetens eller motsvarande. Det är meriterande om du har någon erfarenhet från bilbranschen, Du har goda datakunskaper och god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Dagarna präglas av ett högt arbetstempo där det krävs att du kan hantera flera moment samtidigt och att du har förmågan att behålla ett lugnt och positivt bemötande mot kund och medarbetare. Vi söker en person som har fingertoppskänsla för service och kundens behov. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad, nyfiken och utåtriktad.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är en visstidsanställning på under perioden 30/9 – 29/11 på Bilia Skövde, arbetstid: 7-16 och 7-17.30.
Har du frågor om tjänsten? Daniel Svanström, Bildelschef, tfn 010-49 76792. Facklig representant är Therese Steise, 010-49 767 86. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Daniel Svanström
Telefon 010-497 67 92
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.