Företagssäljare

Företagssäljare

Vill du utvecklas inom försäljning, samtidigt som du har förmågan att bemöta kunder och förstå deras behov? Då är det kanske dig vi söker! Just nu söker vi en uppsökande företagssäljare till Bilia i Skövde. Vi tror att du har tidigare erfarenhet från försäljning och att du är en duktig kommunikatör som med stort engagemang delar vår målsättning att bli branschens bästa servicebolag!

Som anställd på Bilia arbetar vi enligt värdeorden; engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta. Som Företagssäljare på Bilia är det därför av största betydelse att du kan identifiera dig med dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som uppsökande företagssäljare med proaktiv besöksbokning som främsta huvudsyssla. I din roll kommer du aktivt att söka upp och bearbeta företagskunder med en blandad bilpark där målsättningen är att skapa långsiktiga affärsrelationer och nya företagskunder till Bilia, Skövde. Du ansvarar för hela processen från mötesbokningen och det första mötet med kund till avslutad affär. Till din hjälp och i din verktygslåda har du förutom ett team av andra säljare även Bilias breda produktportfölj där varumärket Volvo finns.

Du är analytisk och förtroendeingivande med en förmåga att ta fram kundens behov och därefter föreslå rätt lösningar kopplat till kundnyttan. Eftersom du jobbar mot högt uppsatta individuella och gemensamma mål så är struktur och ett eget ansvar helt avgörande för att du ska lyckas i din vardag. Du rapporterar löpande dina besök till närmaste chef och får hela tiden stöd i vardagen för att gemensamt hitta nycklarna för att lyckas med affären.

Kompetenskrav
Gymnasiekompetens och B-körkort är ett krav. Vi vill att du ska ha tidigare erfarenhet av försäljning med goda dokumenterade säljresultat. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
  • Du har en förmåga att skapa förtroende och kundrelationer,
  • För att lyckas i din roll är eget ansvar och struktur något du känner igen dig
  • Du är analytisk och ser möjligheter med de utmaningar som kunderna ställs inför.
  • Din attityd och vilja är något som Bilia värdesätter enormt mycket.
  • Du har ett stort intresse av att jobba med service och försäljning.
  • Vi ser också att du är målinriktad och resultatfokuserad.
  • Som person har du alltid ett positivt och professionellt bemötande, både mot kunder och kollegor.
  • Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid i Skövde.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan
Mer info
Kontaktperson Jimmy Forsberg
Telefon 010 - 497 67 55
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 17 feb (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.