Butikssäljare

Butikssäljare

Är du intresserad av att jobba extra på helger? Bilia Skövde söker nu efter extrapersonal som vill arbeta i butiken under helger. På Bilia i Skövde säljer vi nya Volvo, Renault och Dacia samt begagnade bilar. På anläggningen finns butik, serviceverkstad, skadeverkstad, hyrbilar, däckhotell och drivmedel. Till tjänsten som butikssäljare söker vi dig som har en utpräglad servicekänsla, ett stort naturligt driv och ett förtroendeingivande intryck.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Du jobbar enligt Bilias serviceprocess med försäljning av bildelar och tillbehör.
  • Ge professionell rådgivning till våra kunder vid pris- och produktfrågor.
  • Utöver detta arbetar du självständigt med beställning och distribution av bildelar och tillbehörsprodukter internt och externt samt hanterar returer och mottagning av produkter.
  • En viktig del i arbetet är att hålla sig uppdaterad i förekommande information från generalagenter och att vara med och vidareutveckla en kreativ och trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.
Kompetenskrav
Vi ser helst att du har erfarenhet av aktiv och uppsökande försäljning. Du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Fordonsintresse är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person drivs du av försäljning och av att kunna erbjuda en utmärkt kundservice. Du motiveras av viljan att nå ett bättre resultat med god kvalité och ett högt kundfokus. Du har god prioriteringsförmåga och lätt för att hantera ett växlande arbetstempo. Vidare har du ett positivt sätt att kommunicera på, en god samarbetsförmåga, strukturerat arbetssätt och är ordningsam.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är en visstidsanställning på deltid i Skövde. Arbetstiderna är förlagda på helger.
Facklig representant: Therese Steise, Unionen, tfn 010-49 76786.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Daniel Svanström
Telefon 010-497 67 92
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 14 dec (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.