Butikssäljare

Butikssäljare

Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. På Bilia i Skövde säljer vi nya Volvo, Renault och Dacia samt begagnade bilar. På anläggningen finns butik, serviceverkstad, skadeverkstad, hyrbilar, däckhotell och drivmedel. Till tjänsten som butikssäljare söker vi dig som har en utpräglad servicekänsla, ett stort naturligt driv och som kan arbeta självständigt och ger ett representativt samt förtroendeingivande intryck. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö samt goda utvecklingsmöjligheter. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som butikssäljare brinner du för försäljning, är serviceinriktad och engagerad. Du jobbar enligt Bilias serviceprocess med försäljning av bildelar och tillbehör. Vidare ger du professionell rådgivning till våra kunder vid pris- och produktfrågor, samt har glimten i ögat. Utöver detta arbetar du självständigt med beställning och distribution av bildelar och tillbehörsprodukter internt och externt. Även returer och mottagning av produkter ingår. En viktig del i arbetet är att hålla sig uppdaterad i förekommande information från generalagenter och att vara med och vidareutveckla en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. Arbete vissa lördagar och ibland även söndagar, enligt rullande schema ingår i tjänsten.

Kompetenskrav
Vi ser helst att du har erfarenhet av aktiv och uppsökande försäljning och erfarenhet från arbete med bildelar. Gärna fordonsteknisk bakgrund. Du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. B körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person drivs du av försäljning och erbjuda en utmärkt kundservice. Du motiveras av kontinuerligt ha viljan att nå ett bättre resultat med god kvalité och ett högt kundfokus. Du inser vikten av att sätta våra kunder främst och därigenom leva efter våra kärnvärden om enkelt bilägande, tillgänglighet och intresse för kunden. Du har god prioriteringsförmåga och lätt för att hantera ett växlande arbetstempo. Vidare har du ett positivt sätt att kommunicera på, en god samarbetsförmåga, strukturerat arbetssätt och är ordningsam. Att hålla en hög kvalitét är viktigt för dig och du tilltalas av att arbeta för långsiktiga kundrelationer.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid i Skövde.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Daniel Svanström, Bildelschef, tfn 010-49 767 92.
Facklig representant Kontakta Therese Steise, 010-49 767 86

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Daniel Svanström
Telefon 010-497 67 92
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning, Butik, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 29 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 300 medarbetare på 122 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har nio nybilsmärken: Volvo, BMW, Ford, Renault, Lexus, Toyota, Hyundai, Mini, och Dacia. 2016 omsatte Biliakoncernen ca 24 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.